Økonomi

Lokalnyt

Ekstra midler skal kickstarte dansk erhvervs- og mødeturisme

13. december 2021
Turismeerhvervet har været hårdt ramt under COVID-19-pandemien, og særligt erhvervs- og mødeturismen kan fortsat mærke pandemiens konsekvenser på bundlinjen. Derfor tildeler Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse nu 7,4 mio. kr. til at videreføre fire udvalgte initiativer fra det landsdækkende projekt Kick-start Dansk Turisme 2020.
Lokalnyt

Danskerne klar til at bruge penge! Fire ud af 10 vil spise mere ude

22. april 2021
I dag åbner de danske restauranter og caféer endelig op for både udendørs- og indendørsservering. Og de får travlt. Det viser en befolkningsundersøgelse fra Arla Pro. I undersøgelsen svarer 38 procent af danskerne, at de forventer at spise ude mindst hver anden uge efter genåbningen. Det skyldes i høj grad ønsket om at støtte restaurationsbranchen.
Lokalnyt

Tjek gæld og skat før du hæver feriepenge

15. marts 2021
Senere i marts bliver det muligt at bestille de resterende to ugers indefrosne feriepenge. Der er dog flere overvejelserne, man skal gøre sig, før man vælger en udbetaling til eller fra, lyder det fra PwC’s skatteekspert.
Lokalnyt

Søg tredje runde af aktivitetspuljen

9. januar 2021
Aktivitetspuljen til kulturaktiviteter åbner nu for tredje ansøgningsrunde. Puljens tredje runde løber fra den 1. januar frem til den 28. februar 2021 med ansøgningsfrist den 8. marts 2021.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023