Østbirk Avis lancerer ny hjemmesideEfter mere end 9 år på bagen, har vi besluttet at sende den gamle hjemmeside på pension og sige goddag til en ny udgave. Det er blevet til titusindvis af artikler, billeder og annoncer siden de første besøgende nysgerrigt kiggede indenfor og fik muligheden for at læse sidste nyt fra lokalområdet på Internettet.

Vi har sammen med et lokalt firma brugt de sidste måneder på at komme med ønsker og idéer til vores nye hjemmeside. Selv synes vi den er enkel og let at finde rundt på, og vi håber at I – læserne får samme gode oplevelse.

Et klagepunkt vi har fået i takt med, at flere og flere benytter deres mobiltelefon til at læse hjemmesiden på, er at man ikke kunne læse artiklerne ordentligt. Dette er der rettet op på, da den nye hjemmeside tilpasser sig skærmenes størrelse, et såkaldt responsivt design – og at denne er nem at læse på telefonen, tablets og på store computerskærme.

Vi har sammen med vores leverandør taget alle mulige skridt til at den nye hjemmeside går i luften uden alt for mange ”børnesygdomme” og vi vil løbende rette de fejl som måtte opstå, så alle vores brugere og læsere får den bedst mulige oplevelse med hjemmesiden.

Vi forventer at den ny hjemmeside kan ses efter klokken 12 onsdag 25. november.

Vi har mange besøgende på hjemmesiden

Selvom Østbirk Avis Østjydsk Avis er en mindre lokal ugeavis, har vores hjemmeside ikke hørt om det! Vi har mere end 4.000 søgninger på Google om måneden som klikker sig ind på hjemmesiden og endnu flere kender hjemmesideadressen eller har gemt den som bogmærke. Det betyder, at vi næsten har 30.000 besøgende på hjemmesiden hver måned! Vi har oplevet en stigning på omkring 50% i antallet af besøg de sidste 12 måneder og det ser ud til at fortsætte.

De mange besøg betyder at mange henter deres nyheder fra vores hjemmeside udover den trykte ugeavis. For vores annoncører betyder det høje besøgstal, at mange ser annoncerne og støtter det lokale erhvervsliv.

Kildall

Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Borgmester Peter Sørensens virtuelle nytårskur
03. jan 2021