Optagelse af nye medlemmer i Lions Club HorsensLions Club Horsens, en del af den verdensomspændende frivillige humanitære organisation LIONS, glæder sig over tilføjelsen af fire nye kvindelige medlemmer til deres geledder. Denne milepæl blev markeret på klubbens møde den 4. maj 2023.

Af Jørn Kildall

Lions Club Horsens, der nu består af 21 medlemmer (8 kvinder og 13 mænd), har en lang historie for at hjælpe dem i nød. Dette gøres ved at indsamle midler, der efterfølgende doneres til personer, foreninger og andre grupper, der har brug for hjælp. I det indeværende klubår har klubben uddelt over 125.000 danske kroner i det lokale område, hvilket vidner om klubbens engagement og dedikation til at gøre en forskel i samfundet.

De nye medlemmer, Hanne Erngaard, Kaja Hansen, Christine Haugaard og Annette Bjerg Rye, blev budt velkommen af klubbens præsident, Preben Skibby Poulsen, og J. Chr. Sørensen, som begge er sponsorer for de nye medlemmer. De fire kvinder bringer et væld af erfaring og entusiasme til klubben, og deres inkludering er et spændende skridt fremad for Lions Club Horsens.

Der er vedhæftet et billede, der viser de nye medlemmer omgivet af Præsident Poulsen og J. Chr. Sørensen. Fra venstre er det Hanne Erngaard, Kaja Hansen, Christine Haugaard, Annette Bjerg Rye, med Præsident Poulsen og J. Chr. Sørensen flankerende gruppen.

Lions Club Horsens ser frem til det kommende år med sine nye medlemmer og fortsætter sit vigtige arbejde med at yde hjælp til dem, der har mest brug for det i deres samfund. Med disse nye medlemmer vil klubben utvivlsomt nå nye højder i sin humanitære indsats.
 

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Kemikalieudslip i Nim
06. maj 2024