Politik

Lokalnyt

Fagbevægelsen: God aftale om vinterpakke til hospitaler

6. december 2021
Regeringen og støttepartierne har i en ny delaftale afsat penge til at få sygehusområdet gennem nogle svære måneder med corona. ’Jeg er tilfreds med, at aftalen gælder for alle personalegrupper’, siger Lizette Risgaard, som er formand for Fagbevægelsens Hovedorganisation.
Lokalnyt

Vikaren fik smag for politik

25. marts 2021
Ved kommunalvalget i 2017 var Piratheep Rabindranath, som stillede op for Socialdemokratiet, en stemme fra at komme ind i Horsens kommunalbestyrelse. Da borgmester Peter Sørensen blev sygemeldt pga. rygproblemer, trådte Piratheep ind som 1. suppleant og selvom det kun var for et par måneder, fik han fornyet smag for kommunalpolitik.
Lokalnyt

Stadig svært at låne til boligkøb i landdistrikter

17. januar 2021
Nye politiske indgreb skulle gøre det nemmere at købe bolig i landdistrikterne, men undersøgelse fra RealMæglerne med over 100 ejendomsmæglerbutikker i Danmark viser, at situationen er uændret, mens det endda lokalt er blevet sværere.
Lokalnyt

Vigtige signaler om decentralisering i statsministerens nytårstale

2. januar 2021
Sammenhængen på tværs af landet og øget decentralisering var i fokus, da statsminister Mette Frederiksen (S) fredag aften holdt sin anden nytårstale. Regeringen er på vej med nye initiativer, der skal bringe nærheden tilbage. Budskaberne bliver modtaget med klapsalver fra Landdistrikternes Fællesråd.
Læserbreve

Debat: Flere flygtninge til Danmark - er det nu sund fornuft?

19. december 2020
Danmark har netop fået en ny finanslov, som blev vedtaget med de rød/grønne stemmer og fint med det, fordi demokratiet har talt og det er jo netop det smukke ved vores samfund, at vi ved parlamentarisk afstemning, kan få vedtaget en dagsorden for Danmark.
Læserbreve

Debat: Politiforlig

19. december 2020
Et flertal i folketinget har vedtaget et nyt politiforlig, som giver flere betjente og særligt mere nærpoliti.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021