Politik

Lokalnyt

Martin Ravn genvalgt som Venstres spidskandidat i Horsens

29. november 2023
Ved et enstemmigt valg på opstillingsmødet den 21. november 2023, blev viceborgmester Martin Ravn genvalgt som Venstres spidskandidat til kommunalvalget i 2025 i Horsens Kommune. Ravn, kendt for sit høje personlige stemmetal, står igen i spidsen for at lede Venstre i kommunen.
Lokalnyt

En statsmand takker af

12. oktober 2022
Når statsministeren udskriver valg, er det slut med en politisk karriere for en af landets mest rutinerede politikere. Manden i formandsstolen Henrik Dam Kristensen siger farvel og tak til magtens centrum, hvor han blev valgt ind for første gang tilbage i 1990, og selv om der har været mange højdepunkter i den tidligere landposts politiske liv, er det alligevel noget, der står klokkeklart som den største oplevelse.
Lokalnyt

Kattegatforbindelse ja eller nej

8. juni 2022
Foreningen Kattegatforbindelse – nej tak afholder et informations- og debatmøde om Kattegatforbindelsen tirsdag 14. juni kl. 19 – 21.30, som du inviteres til at deltage i. Mødet finder sted i Gedved Medborgerhus, Egebjergvej 1, 8751 Gedved. Mødet afholdes i foredragssalen, hvor der er plads til 70 deltagere.
Lokalnyt

Grøn omstilling kræver politisk mod

18. maj 2022
Et samlet Horsens Byråd skrev sidste år under på en budgetaftale med et ambitiøst klimamål – nemlig, at Horsens Kommune som samfund skal arbejde for at være klimaneutralt allerede i 2030. For at nå det mål kræves omstilling og ændringer i måden, vi lever vores liv på, og derfor skal Horsens Kommune i tæt samarbejde med erhvervslivet og de mennesker, som bor i kommunen, fokusere på at træffe gode og fornuftige klimavalg.
Lokalnyt

Fagbevægelsen: God aftale om vinterpakke til hospitaler

6. december 2021
Regeringen og støttepartierne har i en ny delaftale afsat penge til at få sygehusområdet gennem nogle svære måneder med corona. ’Jeg er tilfreds med, at aftalen gælder for alle personalegrupper’, siger Lizette Risgaard, som er formand for Fagbevægelsens Hovedorganisation.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023