Politik

Lokalnyt

Kattegatforbindelse ja eller nej

8. juni 2022
Foreningen Kattegatforbindelse – nej tak afholder et informations- og debatmøde om Kattegatforbindelsen tirsdag 14. juni kl. 19 – 21.30, som du inviteres til at deltage i. Mødet finder sted i Gedved Medborgerhus, Egebjergvej 1, 8751 Gedved. Mødet afholdes i foredragssalen, hvor der er plads til 70 deltagere.
Lokalnyt

Grøn omstilling kræver politisk mod

18. maj 2022
Et samlet Horsens Byråd skrev sidste år under på en budgetaftale med et ambitiøst klimamål – nemlig, at Horsens Kommune som samfund skal arbejde for at være klimaneutralt allerede i 2030. For at nå det mål kræves omstilling og ændringer i måden, vi lever vores liv på, og derfor skal Horsens Kommune i tæt samarbejde med erhvervslivet og de mennesker, som bor i kommunen, fokusere på at træffe gode og fornuftige klimavalg.
Lokalnyt

Fagbevægelsen: God aftale om vinterpakke til hospitaler

6. december 2021
Regeringen og støttepartierne har i en ny delaftale afsat penge til at få sygehusområdet gennem nogle svære måneder med corona. ’Jeg er tilfreds med, at aftalen gælder for alle personalegrupper’, siger Lizette Risgaard, som er formand for Fagbevægelsens Hovedorganisation.
Lokalnyt

Vikaren fik smag for politik

25. marts 2021
Ved kommunalvalget i 2017 var Piratheep Rabindranath, som stillede op for Socialdemokratiet, en stemme fra at komme ind i Horsens kommunalbestyrelse. Da borgmester Peter Sørensen blev sygemeldt pga. rygproblemer, trådte Piratheep ind som 1. suppleant og selvom det kun var for et par måneder, fik han fornyet smag for kommunalpolitik.
Lokalnyt

Stadig svært at låne til boligkøb i landdistrikter

17. januar 2021
Nye politiske indgreb skulle gøre det nemmere at købe bolig i landdistrikterne, men undersøgelse fra RealMæglerne med over 100 ejendomsmæglerbutikker i Danmark viser, at situationen er uændret, mens det endda lokalt er blevet sværere.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021