Fremtidens Seniorboliger: Politisk møde med Thomas MonbergThomas Monberg, MF (S)

Faglige seniorer Horsens indkalder til dialog og debat om seniorboligernes fremtid og udformningen af seniorfællesskaber i Horsens Kommune.

Af Jørn Kildall

Velkomst og introduktion: En åben dialog om fremtidens seniorboliger

Faglige seniorer Horsens byder medlemmer af de lokale senior-, efterløns- og pensionistklubber i fagforeningerne velkommen til et engageret og informativt møde. Formålet med mødet er at belyse og diskutere udfordringer og potentialer i forbindelse med fremtidens seniorboliger og -fællesskaber i Horsens Kommune. Velkomsten vil blive fulgt af en introduktion til dagens emne og hovedtaler.

Oplæg fra Thomas Monberg: Seniorboligernes udvikling og udfordringer

Thomas Monberg, det lokale folketingsmedlem fra Socialdemokratiet, vil være hovedtaleren på mødet. Monberg vil bringe sit politiske perspektiv på de aktuelle udfordringer, samt give indsigt i regeringens visioner og strategier for at forbedre forholdene for seniorerne i Horsens og resten af landet. Det bliver en unik mulighed for at stille spørgsmål, give feedback og blive hørt.

Faglige Seniorer Horsens' rolle i seniorpolitikken

Faglige seniorer Horsens har et tæt samarbejde med Horsens Kommune og følger nøje udviklingen i seniorpolitikken. Vi arbejder for at styrke seniorernes levevilkår og stræber efter at skabe meningsfulde fællesskaber. Mødet er en del af vores løbende bestræbelser på at invitere vores medlemmer til at deltage i diskussioner om aktuelle seniorpolitiske temaer.

Vi glæder os til at se jer til en engageret dialog om fremtiden for seniorboliger og -fællesskaber i Horsens Kommune. Tilmelding er nødvendig til Ulla Pedersen - mobil.nr. 26 66 05 62, og vi beder om et mindre beløb til dækning af kaffe og kage. Som medlem af din HF-fagforenings seniorklub, er du automatisk medlem af Faglige Seniorer. Tag del i debatten og gør en forskel for seniorernes fremtid.

Dato: 19 juni kl. 14. 00 - 16.00.
Sted: Fagforeningshuset Havnen 13, 8700 Horsens.

 

Lignende artikler

kild

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024