Sattrup

Lokalnyt

Nyt i gamle rammer

8. januar 2024
SATTRUP - Med PAX Arkitekter i Aarhus, repræsenteret lokalt ved partner Mathias Brockdorf, finansiering gennem RealDania, og ikke mindst en gruppe engagerede mennesker, går landsbyen Sattrup nu 100% ind for at renovere og nytænke det eksisterende forsamlingshus.
Lokalnyt

Sattrups nye "butik" for genbrugsvarer

12. april 2023
I den lille landsby Sattrup er der sket noget ganske særligt. Det tidligere frysehus og landsbyens lokale bogbyttecentral er blevet forvandlet til en ny, bæredygtig genbrugsbutik. Med varme og entusiasme har byens borgere taget initiativ til at skabe et nyt samlingspunkt, hvor man kan købe, sælge og bytte genbrugsvarer.
Lokalnyt

Elektriker-Thomas har fart på

20. december 2022
I Sattrup bor Thomas Jacobsen sammen med sin familie. Det er også her hans elektrikerfirma Sattrup El holder til. Thomas har været i branchen siden 1997 og de sidste seks år har han haft selvstændig virksomhed på stedet.
Lokalnyt

Byloppemarked i Sattrup

15. september 2022
Så prøver vi igen med en fælles aktivitet der involverer mange her i Sattrup. Det giver mulighed for at få ryddet ud i gemmerne, og det giver også en hyggelig stemning i landsbyen. Det kan også være man lige får en snak med naboen.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Vi er ikke som de andre
27. mar 2024