Sattrup

Lokalnyt

Elektriker-Thomas har fart på

20. december 2022
I Sattrup bor Thomas Jacobsen sammen med sin familie. Det er også her hans elektrikerfirma Sattrup El holder til. Thomas har været i branchen siden 1997 og de sidste seks år har han haft selvstændig virksomhed på stedet.
Lokalnyt

Byloppemarked i Sattrup

15. september 2022
Så prøver vi igen med en fælles aktivitet der involverer mange her i Sattrup. Det giver mulighed for at få ryddet ud i gemmerne, og det giver også en hyggelig stemning i landsbyen. Det kan også være man lige får en snak med naboen.
Lokalnyt

Efterårets kommer blev fejret med Havens Dag

12. september 2022
I Sattrup hos Peters Planteskole, begynder efterårsfarverne at kigge frem også selvom weekendtemperaturerne lå omkring de 20 grader er både indehaver Peter Kühne og skolens mange vækster i gang med at gøre klar til den mørke årstid.
Lokalnyt

Forår er tiden til havearbejde

16. marts 2022
Et sikkert forårstegn er når Peters Planteskole i Sattrup atter åbner efter et velfortjent vinterhi. Indehaver Peter Kühne har brugt vintermånederne på at gøre klar til havesæsonen 2022 og der er masser af spændende nyheder på planteskolen.
Lokalnyt

Masser af børn og forældre til fastelavn i år

1. marts 2022
Vi har her samlet en oversigt med de steder som afholdte fastelavn og tøndeslagning. Avisen har haft folk ude og besøge mange steder og vi har også modtaget materiale i form af fotos og tekster fra vores læsere – der skal lyde en stor tak herfra.
Lokalnyt

Masser af børn til banko i Sattrup

17. november 2021
Søndag var der gjort klar til bankospil for de yngste og 25-30 børn og deres forældre havde fundet vej til Sattrup Forsamlingshus for at prøve kræfter med det gamle spil.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Kagehuset i verdensrummet
14. feb 2023