Fastelavnsfester i avisens områdeAvisens medarbejdere var rundt med kamera og blok, for at indfange den glade fastelavnsstemning fra festligt udklædte børn.

Hovedgård Hallen var der var omkring 130 tilmeldte børn. I Egebjerg forsamlingshus var stuvende fuldt af glade børn og deres forældre. Yding kirke lagde også i år lokale til en fastelavnsgudstjeneste og her var omkring 60 personer mødt frem.

I Brædstrup tyvstartede man fastelavn og havde inviteret til tøndeslagning allerede lørdag, hvor 155 børn mødte frem. Søvind har en tradition med fastelavnssoldater som var meget udbredt i tidligere tider. I Sattrup forsamlingshus kunne de 40 tilmelde børn hygge sig og der var tre forskellige tønder som skulle slås ned. I Gedvedhallen var der rekord med hele 160 tilmelde børn.

I Horsens var der også en del muligheder for at blive kattekonge eller -dronning. På Fængslet var der flere mødt op end vi kunne tælle og hos på Horsens Amatør Teater afholde man fastelavn for hele 50 tilmeldte børn og der blev hygget med tøndeslagning, slikposer og fastelavnsboller.
 


Her finder du mange af de fotos som fotograferne fik taget af fastelavns-løjerne i weekenden.

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023