Savner du telefonbøgerne?Find "GENVEJEN" på avisens hjemmeside www.oestbirk-avis.dk/genvejen

Kan du huske den gang, hvor der altid var en pæn stak af telefonbøger i ethvert hjem? Det var her, man fandt frem til telefonnummeret på de lokale håndværkere, forsamlingshuset, tandlægen eller frisøren.

Af Jørn Kildall

Med internettets indtog i slutningen af halvfemserne svandt det hurtigt ind med både regional- og lokaltelefonbøgerne, for de samme informationer kunne nu findes på "nettet". Man kunne også ringe til nummeroplysningen for at få hjælp.

Det kan tage lang tid

Det er selvfølgelig nemt og bekvemt at bruge de elektroniske tjenester på internettet – men det kræver selvfølgelig, at man ved, hvordan man skal bruge skidtet, og er indehaver af eller har adgang til en computer eller en telefon, som kan det samme.

For mange er det både tidskrævende og besværligt at skulle taste og klikke sig frem, bare for at finde et telefonnummer. Det kan være svært at se alle oplysninger på en lille telefonskærm. Derfor har vi lavet en ny service til vores læsere.

Vi har "Genvejen" til en masse numre.

Østbirk Avis har genindført lokaltelefonbogen – bare i et miniformat. Vi kalder den for "GENVEJEN" – til din lokale FAGMAND. I den har vi samlet alle vores annoncører i en overkommelig liste. Her finder du din fagmand. Hvis du lige står og skal bruge telefonnummeret på en advokat, elektriker, maler, tandlæge eller vognmand … så finder du det hurtigt her.

Du finder også ”GENVEJEN” på avisens hjemmeside

Vi har også samme liste med på hjemmesiden, www.oestbirk-avis.dk/genvejen, hvor du også finder de lokale fagfolk.

Vi håber "GENVEJEN" vil lette din hverdag, når du lige står og mangler et telefonnummer. Så er det nemt og hurtigt at slå op i lokalavisen. Så behøver du heller ikke at skulle tænde for computeren hver gang, du skal bruge et telefonnummer.
 

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Vi er ikke som de andre
27. mar 2024