Se hvordan man laver mælk på SkeldalJohn Kjærskov Pedersen er næstformand i Horsens- og Brædstrupegnens Familielandbrug.

Østjydsk Familielandbrug inviterer traditionen tro til et årligt brugsbesøg for foreningens medlemmer. I år bliver det hos Skeldal Produktion d. 31. maj kl. 19 på Davdingvej 16 i Brædstrup. 

- Vi håber, at deltagerne på dette besøg får indsigt i og inspiration med hjem i forhold til, hvordan en stor og moderne mælkeproduktion fungerer i dag, siger John Kjærskov Pedersen, næstformand i Horsens- og Brædstrupegnens Familielandbrug, der er en af i alt fem lokalforeninger i Østjydsk Familielandbrug.

Familien Skeldal fra Brædstrup ejer i dag 1300 malkekøer og 1500 hektar planteavl, og er dermed en af landets største produktioner. Specielt for foretagendet er, at det er ejet af fire søskende: Kasper, Mikael, Kristina og Thomas Rustrup Skeldal Sørensen, der dermed driver det sammen som familie. Familien Skeldal har gennem årene løbende opkøbt og udvidet produktionen og formået at få en sund virksomhed til at vokse. Senest opkøbte de i 2020 en stor kvæggård til 83,5 mio. kr. 

- I familielandbruget spænder vi vidt, lige fra de helt små fritidsbrug til store grise- og kvægproduktioner. Fælles for vores medlemmer er, at man er sammen om landbruget i familien, siger John Kjærskov Pedersen. 

Arrangementet er gratis og man behøver ikke tilmelde sig. Familieudvalget for Horsens-Brædstrupegnens Familielandbrug giver kaffe, og Kasper Skeldal vil vise rundt på bedriften på Davdingvej, hvor man bl.a. kan se de store malkekarruseller. 
 

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024