Seniordag i BrædstrupEfter at Seniordagen har været aflyst 2 gange, forventer vi at 3. gang er lykkens gang. Torsdag 9. juni 2022 kl. 10 – ca. 15.30 arrangerer Brædstrup Spire- og Seniorkor den traditionsrige Seniordag i Brædstruphallen.

Dagen byder på underholdning både ved Seniorkorene og ved professionelle kunstnere.

Dagen begynder med morgenkaffe og fællessang m.m. Derefter underholder Carsten Knudsen fra ”De Nattergale” (The kartoffelwoman). Emnet er: ”Mit liv som Carsten Knudsen!”

Efter frokost underholder Ann-Mette Elten. Hun akkompagneres af sin mand Niels Kirkegaard på guitar. På klaver akkompagnerer Carl Ulrik Munk-Andersen, som har været med til samtlige Seniordage siden 2012.

Som ved tidligere arrangementer underholder Seniorkorene som nævnt et par gange, ligesom de synger for på fællessangene under ledelse af Anne Grethe Nørgaard. Korene akkompagneres af Bent Søndergård og Jørgen Forsingdal.

Dagens arrangører er de 2 Seniorkor i Brædstrup under DOF Brædstrup Aftenskole. De 2 kor står for alt det praktiske arbejde under Kirsten Olsens kyndige vejledning.

Plejehjemsbeboere fra Brædstrup er inviteret til at deltage i Seniordagen om eftermiddagen. 

Carsten Knudsen. Foto Martin Dam

Alle er velkomne til Seniordagen, men man skal på forhånd have reserveret billetter. Dette kan gøres tirsdag 17. maj fra kl. 9 og resten af dagen, indtil der er udsolgt. 5 medlemmer af koret sidder klar ved telefonerne på 4085 8083 Anne Grethe, 4053 3180 Emma, 22773311 Inger, 4028 7755 Jette og 2040 7484 Kaj.

Der kan kun bestilles billet ved personlig kontakt på et af ovenstående numre – ikke ved, at man indtaler på telefonsvarer eller skriver en mail. 

Billetprisen er 200 kr., som betales kontant ved indgangen.

I billetprisen er inkluderet morgenkaffe med rundstykke, frokost med håndmadder og 1 øl eller vand og eftermiddagskaffe med kage. Derudover som nævn en masse sang og musik, foredrag og socialt samvær.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021