Sensation fra Østbirk Kirke: Rollatorer på eventyr!Den inspirerende dag, hvor en bus fuld af kultursultne seniorer fra Østbirk drog ud på opdagelse, bragte både overraskelser og smil.

Af Lone Buhl Pedersen

Første stop var hos Velux. Her blev vi, spændte og forventningsfulde, delt op i mindre hold. Rundvisningen var levende og fascinerende. Og filmen? En visuel fryd! Og så var der jo kaffe og kage. Skønne kager og varmende kaffe, der bundede os sammen i fortællinger og latter.

Virklund Kirke: Lysets bastion

Herefter fortsatte eventyret. Inger Løvstad bød velkommen ved Virklund Kirke, også kærligt kaldet "Lysets Kirke". Hendes fortælling var dyb og bevægende. Kirken, med sit skær af historie og betydning, fortryllede os alle.
 

En velfortjent forfriskning

Efter den inspirerende fortælling nød vi en øl eller vand. Dette øjeblik af fællesskab, ved den smukke kirke, blev hurtigt en favorit. Glade ansigter, skålende glas og en sol, der lyste dagen op.

Hjemrejsen med et smil

Ejnar, vores dygtige chauffør, havde sin sag for med alle rollatorerne. Dog var hans tålmodighed og smil uendeligt. De mange rollatorer var et syn for guderne - et vidunderligt bevis på, at alderen ikke skal holde nogen tilbage.
 

Rollatorer: Frihedens hjul

Rollatorer, ofte set som et simpelt hjælpemiddel, viste sig at være broen til eventyr for mange. Hvem havde troet, at de ville blive dagens store hit?

Præstens tak

Præst Lone Buhl, hvis smil var som solens stråler, udtrykte sin taknemmelighed. "En fantastisk tur", sagde hun med glitrende øjne.

Sammenfattende var det en dag, hvor kulturelle oplevelser, fællesskab og latter gik hånd i hånd. En påmindelse om, at eventyret altid venter, uanset alder.
 

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023