Serridslev

Lokalnyt

Besøg Børnebondegården i Serridslev: En fantastisk oplevelse for hele familien

8. juli 2024
SERRIDSLEV - Sommeren er den perfekte tid til at tage familien med på en hyggelig og spændende udflugt. Børnebondegården Dortheasminde i Serridslev, tilbyder en autentisk bondegårdsoplevelse, hvor bedsteforældre, forældre og børn kan få en fantastisk oplevelse sammen i et roligt tempo på børnenes præmisser - uden at det koster en bondegård.
Lokalnyt

Alletiders historie

13. november 2020
Alletiders Historie-koncerten er en musikalsk genfortælling af juleevangeliet som på en finurlig og fantasifuld måde levendegør historien om den allerførste jul. Vi følger Maria og Josef på deres rejse mod Betlehem og besøger hyrderne på marken, men vi møder også det trætte æsel som bar Maria, den glade ko i stalden og vismændenes vadende kameler.
Lokalnyt

Koncert med Northern Assembly

13. august 2020
Northern Assembly er sindsstemning, søgen og historiefortælling udtrykt i lyrik og sang, der taler til længslen i mennesket. Det er stærke sangskriverkræfter som forløses gennem Dina Dánialsdóttir og Andreas Bevan, der hver især har rejst vidt og bredt og tilbragt nogle af de vigtigste barndomsår i bl. a. Østafrika, England, Norge og Færøerne. Nu er de bosat i Danmark, hvor trommeslager Jens Hedegaard og kontrabassist Jesper Smalbro fuldender kvartetten.
Lokalnyt

Kransenedlæggelse i Serridslev

20. juli 2020
Præcis på datoen for opstillingen af mindestenen for genforeningen i 1920, lagde Serridslev Lokalarkiv og en række borgere en flot krans ved genforeningsstenen i det lille anlæg i byen, hvor Stensballevej munder ud i Serridslevvej.
Lokalnyt

Sølvmedalje til Lea – igen, igen!

28. oktober 2019
EM-sølv og Top-8 til lokale karatekæmpere. Lea Eidnes fra Serridslev og Andreas Asmussen fra Gedved deltog fra 24. – 27. oktober i 11th WUKF European Karate Championship 2019 i Odense med 1700 deltagere fra 24 nationer.
Lokalnyt

De 9 Læsninger, Serridslev Kirke

27. november 2018
1. søndag i Advent d.2.december kl. 16.00 er der traditionen tro ”De 9 Læsninger” i Serridslev Kirke med vokalensemblet ”Collegium Vocale”, under ledelse af Michael Deltchev.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024