Besøg Børnebondegården i Serridslev: En fantastisk oplevelse for hele familienSERRIDSLEV - Sommeren er den perfekte tid til at tage familien med på en hyggelig og spændende udflugt. Børnebondegården Dortheasminde i Serridslev, tilbyder en autentisk bondegårdsoplevelse, hvor bedsteforældre, forældre og børn kan få en fantastisk oplevelse sammen i et roligt tempo på børnenes præmisser - uden at det koster en bondegård.

Har du nogensinde set en minigris? Jens Jakob er klar til at hilse på dig, hvis han ikke lige sover til middag. Eller hvad med at sidde sammen med mere end 50 tamme marsvin eller møde den store gedebuk med de flotte horn? Alt dette og meget mere kan børn og barnlige sjæle opleve på Børnebondegården Dortheasminde i Serridslev. Her bor mange glade og børnevenlige dyr, som altid er klar til at hilse på de besøgende. De venlige ansatte er også klar til at fortælle en lille historie om dyrene og bondegården.

Historien om Børnebondegården

Ideen om Børnebondegården kommer fra Holland, hvor der eksisterer mange børnebondegårde både på landet og i byerne. Konceptet bygger på ideen om, at kontakt med dyr er vigtig for en god udvikling af børn. Tilbage i december 2010 blev foreningen “Børnebondegården Dortheasminde” stiftet. Foreningen lejede et område på ejendommen Dortheasminde, hvor der på det tidspunkt blev drevet et konventionelt produktionslandbrug med over 230 kreaturer, hvoraf 120 var malkekøer.
 

En dag med dyrene på landet

Børnebondegården Dortheasminde tilbyder en autentisk bondegårdsoplevelse, hvor børn kan komme helt tæt på dyrene. Mød ponyen Josefine, de to frække æsler Alma og Molly, kaniner, gæs, geder, får, grise og mange andre bondegårdsdyr. Alle dyrene må klappes både i foldene udenfor og inde i staldene. Udover dyrene er der også legehuse, pedaltraktorer, bålplads og bordbænkesæt, hvor madpakken kan nydes.

Tag madkurven med

En tur på børnebondegården er en perfekt mulighed for en hyggelig familieudflugt. Tag madkurven med, hæld varm kaffe på termokanden og nyd måltidet ved et af de mange borde, mens ungerne fyrer krudt af på pedaltraktorerne. Der er masser af aktiviteter og oplevelser, som sikrer, at børnene har en fantastisk dag fyldt med sjov og leg.
 

Sådan kommer I ind

For at besøge Børnebondegården skal I være medlemmer. Et husstandsmedlemskab koster 250 kr. og gælder fra 1. januar til 31. december. Med medlemskabet kan I besøge gården lige så mange gange, I har lyst. Bedsteforældre må gerne medbringe alle deres børnebørn på deres medlemskab. Det er muligt at købe medlemskabet på stedet og betale med MobilePay og PayPal.

Oplevelser og aktiviteter for hele familien

Børnebondegården er en ideel destination for både familier og institutioner, der ønsker at opleve den ægte bondegårdsstemning i børnehøjde. Kom tæt på marsvin, høns, gæs, ænder, geder, får og heste. Måske en tur på legepladsen eller et ræs med legetraktorerne?

Praktisk information

Hunde må ikke medtages på gården, men husk madkurven. Børn elsker dyr og holder af at se dem, lege med dem og være sammen med dem. På Horsens Børnebondegård kan børn komme tæt på dyrene, klappe lam, gedekid, kaniner og marsvin, samt se svin, der pløjer jorden med snuden. Høns og gæs, flere slags duer og ænder er også til stede, og man kan se dem ganske tæt på.
 

Åbningstider for medlemmer

Mandag: 9.00 – 18.00
Tirsdag: 9.00 – 18.00
Onsdag: 9.00 – 18.00
Torsdag: 9.00 – 18.00
Fredag: Lukket
Lørdag: Lukket
Søndag: 10.00 – 18.00

Kom og oplev den ægte bondegårdsstemning på Børnebondegården i Serridslev – en dag fyldt med sjove oplevelser og dyreglæde for hele familien! Hvis I ikke allerede er medlemmer af Børnebondegården, kan I melde jer ind på Børnebondegårdens hjemmeside med det samme.
 

Lignende artikler

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024