SF

Paw Amdisen
Læserbreve

Debat: Biodiversitet - Brandmandens lov

1. marts 2021
Biodiversitet er på alles læber for tiden og vi har også lokalt på bl.a. SF’s foranledning for nylig vedtaget Horsens Kommunes første biodiversitetsstrategi. En strategi, der nu skal følges op af handling.
Læserbreve

Debat: Råddenskaben dukker op til overfladen.

22. februar 2021
I den seneste tid er der dukket flere og flere grimme sager op på handicapområdet og det bliver da sværere og sværere, at se hvorfor kommunerne fortsat skal være øverste myndighed på handicapområdet.
Læserbreve

Debat: Hvordan griber vi ”unge på kanten”?

28. januar 2021
I Horsens Kommune har vi som mange andre steder i landet en særlig udfordring med ”unge på kanten”. Det er en gruppe af sårbare unge, som vi ikke formår at gribe med vores traditionelle tilbud, og som måske heller ikke er så interesserede i de tilbud ”systemet” kan byde på.
Paw Amdisen
Læserbreve

Debat: Investeringer bør være langsigtede

4. januar 2021
At store udenlandske investorer øjner muligheder i lokalsamfundet Horsens kan man selvfølgelig vælge at se som en positiv historie, men det var nu ikke lige Goldman Sachs, der var i baghovedet, da SF/jeg var med til at godkende salget af kommunal jord til Birch Ejendomme og deres respektive projekter for områderne.
Læserbreve

Debat: Borgermesterkontakt - helt normal procedure

30. oktober 2020
Horsens Folkeblad har i en artikel i avisen beskrevet forløbet omkring en sag om overkørsler i Østerhåb-kvarteret i Torsted. Kort fortalt handlede sagen om, at kommunen undervejs i udbygningen af Østerhåb-kvarteret skiftede administrativ praksis i forhold til hvor brede overkørsler man kunne få etableret fra fællesvejen og ind til sin grund.
Lokalnyt

SF inviterer til uddannelsespolitisk debat

27. september 2018
Børn, folkeskoler og uddannelse kommer til at stå i centrum, når SF på mandag inviterer til en åben debat om uddannelsespolitik med oplæg fra SF’s børne- og uddannelsespolitiske ordfører Jakob Mark.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Hilsen til forårssolen
25. feb 2021