SF

Paw Amdisen
Læserbreve

Debat: Udlændingepolitik. Mindre signalpolitik og mere medmenneskelighed

7. maj 2021
Regeringens og dermed Socialdemokratiets udlændingepolitik har taget en uforståelig drejning. En drejning, som står i kontrast til det internationale udsyn og den internationale solidaritet, som Socialdemokratiet ellers sammen med arbejderbevægelsen altid har stået for, og som også er en del af SF’s DNA.
Lokalnyt

Amdisen: 1. maj-tale

1. maj 2021
Desværre kan vi heller ikke i år mødes under almindelige former for at fejre arbejdernes internationale kampdag. Derfor bliver min tale i år virtuel og bragt ud til jer via Facebook.
Læserbreve

Debat: Trafikplan. Nej til defensiv plan for busdriften

22. april 2021
På vores seneste byrådsmøde behandlede vi ”Kollektiv Trafikplan 2023”. En plan, som har været på tegnebrættet siden forligspartierne i budgetaftalerne for 2018 og 2019 fremsatte ønske om ”at gentænke den kollektive trafik i kommunen”.
Paw Amdisen
Læserbreve

Debat: Servicehund kan give sårbare borgere en bedre hverdag

14. april 2021
Vi kender alle de førerhunde eller servicehunde, som bruges af borgere med fysiske funktionsnedsættelser, men også på sundheds- og ældreområdet har man opdaget hvordan besøgshunde på bl.a. plejehjem og plejecentre virkelig kan øge livskvaliteten for borgerne.
Paw Amdisen
Læserbreve

Debat: Biodiversitet. Lad os løfte naturen i flok

18. marts 2021
Det var et enigt Økonomi- og Erhvervsudvalg, der i mandags bakkede op om, at Horsens Kommune tilmelder sig konkurrencen om at blive Danmarks vildeste kommune. Forslaget som oprindeligt blev stillet af Konservative i Plan og Miljøudvalget blev i Økonomi- og Erhvervsudvalget fremsat af Socialdemokraterne og SF med støtte fra Enhedslisten.
Lokalnyt

SF ønsker retningslinjer for ”ugunstige” henvendelser til borgerne

12. marts 2021
Der er i offentligheden blevet rejst en diskussion om udsendelse af henvendelser, afgørelser og andre vigtige breve til især sårbare borgere på tidspunkter, hvor borgeren ikke har mulighed for at komme i kontakt med kommunen, egen læge eller eventuelle kontaktpersoner m.v. Dette kan for borgere - og især borgere som i forvejen er sårbare - medføre en voldsom psykisk påvirkning, som på ingen måde er hensigtsmæssig.
Lokalnyt

Debat: Giv kulturen tilbage til borgerne

12. marts 2021
Kultur er for alle. Kultur er til alle. Det ville være så fantastisk, hvis Horsens kommune havde den tilgang til kultur. Det har de desværre ikke, og eksemplet med aflysning af afskedsfesten for Det Gule Pakhus er et klasse-eksempel herpå.
Paw Amdisen
Læserbreve

Debat: Danmarks vildeste kommune?

10. marts 2021
Som jeg har beskrevet det i et debatindlæg for nylig, så står Horsens Kommune foran en stor opgave i forhold til at løfte indsatsen for en større biodiversitet.
Paw Amdisen
Læserbreve

Debat: Biodiversitet - Brandmandens lov

1. marts 2021
Biodiversitet er på alles læber for tiden og vi har også lokalt på bl.a. SF’s foranledning for nylig vedtaget Horsens Kommunes første biodiversitetsstrategi. En strategi, der nu skal følges op af handling.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Keramiker Stine Orle i Stensballe
19. apr 2021