Spændende efterårsferie-aktiviteter på FÆNGSLETDer er masser af oplevelser for hele familien på FÆNGSLET i efterårsferien. Besøg Fængselsmuseet til halv pris og prøv de sjove familieaktiviteter, oplev særlige ferierundvisninger og Halloween græskar-workshop.

Kast jer ud i masser af sjove oplevelser for hele familien på FÆNGSLET i efterårsferien. Skær dit eget (u)hyggelige Halloween-græskar, eller besøg Fængselsmuseet til halv pris og give jer i kast med den spændende familieaktivitet 'Det Skjulte Stempel', prøv at flygte i virtual reality, oplev celler på hjul i cellevognen eller kom med på en af de særlige rundvisninger.

Overblik

  • Familieaktivitet: Det skjulte stempel 
  • Halloween på FÆNGSLET (18.-21. okt) 
  • Ferierundvisninger i Fængselsmuseet 
  • Verdens vildeste flugt i VR 
  • Oplev Fængselsmuseets cellevogn

Familieaktivitet: Det skjulte stempel

Prøv Fængselsmuseets helt nye familieaktivitet 'Det skjulte stempel' i hele efterårsferien, og giv jer i kast med en række lærerige, sjove og udfordrende opgaver.

Som nyankommet fange får du og din familie overleveret et skrivehæfte fra en tidligere fange med en række opgaver, I skal løse for at få adgang til det skjulte stempel, som får jer ud i friheden.

Den tidligere fange giver jer tips til, hvordan I ved hjælp af morsekoder, mønstergenkendelse og mange andre opgaver, kan undslippe et liv i fængsel. Undervejs er der også indlagt kreative opgaver og lege, så de mindre børn også kan være med.

Halloween på fængslet

Endnu en gang slår FÆNGSLET portene op til (u)hygge og byder velkommen til årets halloween, der løber af stablen den 18.-21. oktober.

Traditionen tro har vi pyntet Snedkeriet op og sørget for alt, I skal bruge til at lave byens flotteste græskar-lanterne. Vi har en masse græskar, som kun venter på at blive udhulet og forvandlet til lanterner. Brug en skabelon eller skær ud fra din egen fantasi og tag resultatet med hjem til pynt.

I kan også deltage i konkurrencen om at lave det flottest skårede græskar. Vinderen får en gaveæske med fine FÆNGSLET varer. Spisehuset 8F laver en pop-up café i lokalet, hvor I kan købe uhyggeligt lækre kager og skræmmende god kaffe til farligt gode priser.

Efterårsferierundvisninger

Kom med på Fængselsmuseets særlige efterårsferierundvisninger og få helt særlig insiderviden.

På Fængselsmuseets guidede rundvisning kan du få styr på myter og fakta om arbejdslivet bag murene - og høre om dramatiske flugter, hvor arbejdspladserne ofte blev udnyttet til kreative hjælpemidler. Det var nemlig her, at fangerne blev i stand til bl.a. at lave reb, stiger og dirke. På rundvisningerne kommer I rundt og ser, hvor der er blevet klatret, kravlet og sprunget, og får detaljer om i alt seks forskellige flugter.

I efterårsferien fra den 16. oktober - 24. oktober har vi 6 daglige rundvisninger. Husk, at med billet til rundvisning skal I stadig købe entrébillet på dagen i billetsalget, men I er sikret indgangen - og i efterårsferien får I 50 % rabat på entréen, og børn til og med 17 år kommer gratis ind.

Verdens vildeste flugt i VR

Træd ind i en helt ny verden på Fængselsmuseet - med nyt og avanceret udstyr, kan du selv prøve at flygte fra fængslet gennem en 18 meter lang tunnel i Virtual Reality.

Tag alle sanser i brug og få en 360 graders oplevelse, når du efterligner flugtkongen Lorentzens flugt gennem en tunnel med helt nyt VR-udstyr. I det virtuelle univers bliver du udstyret med en lygte og en murerske og skal forsøge at komme ud. Kan du undgå at blive opdaget af betjentene? Falder tunnelen sammen om ørene på dig? Og kan du grave det sidste stykke op til inspektørens kartoffelkælder?

Oplev cellevognen

I efterårsferien har du mulighed for at se Fængselsmuseets cellevogn fra Vestre Fængsel.

I den store, sorte Volkswagen kan du se, røre, lugte og føle, hvordan det er at sidde på en fastmonteret plastikstol i et af cellevognens små gule skabe, som de små rum bliver kaldt. Du kan lukke døren og fordybe dig i den graffiti og de hilsner, der er skrevet i skabet. Eller du kan rejse dig og kigge ud ad det lille vindue.

FÆNGSLET

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021