Fængslet

Lokalnyt

Selvforkælelse bag tremmer

22. marts 2023
Lørdag 18. marts blev de kolde, dystre fængselsmure i Horsens omdannet til et tempel for selvforkælelse og underholdning. NORMAL arrangerede MAXImal, et event, hvor gæsterne kunne smide fængselsuniformen og dykke ned i en verden af skønhed, velvære og lækkerier.
Lokalnyt

Jule-wrestling er bare for sjov

20. december 2022
Det var voldsomt og meget larmende. Men det var først og fremmest underholdende at kigge på. Igen i år var der wrestling på Fængslet i Horsens - om man kan lide det eller ej, så er der tale om vaskeægte totalunderholdning.
Lokalnyt

Fængslende krimiaften med de største forfattere

7. december 2022
Horsens er kendt for Fængslet og ikke mindst for den store krimimesse som i mere end to årtier har huseret i byen. Men hvorfor nøjes med de store forfattere en gang om året når man nu ikke kan få nok af krimiromaner? Derfor havde arrangøren Horsens biblioteker mandag 28. november inviteret fire af de store danske forfattere til at fortælle om deres romaner og forfatterskab netop på Fængslet.
Lokalnyt

Ganzenfanfare på Fængslet

23. november 2022
Eller gåseparade som vi kalder det i Denmark, er kommet hele vejen frem fra Holland for at marchere til jul på fængslet.
Lokalnyt

Indvielse af fodboldgolf på Fængslet

16. juni 2022
Fredag eftermiddag skete det endelig, at tre fodboldentusiaster fik deres drøm præsenteret for offentligheden hvor borgmester Peter Sørensen, klædt i byens farver, åbnede byens nye fodboldgolfbane.
Lokalnyt

Tatoveringsfestival er tilbage i Fængslet

20. maj 2022
Efter to års aflysninger pga. Covid19 er Prison Ink Tattoo Festival tilbage i Fængslet i Horsens for sjette gang. 250 tatovører fra hele verden deltager i nye rammer i Fængslet i Kristi Himmelfartsferien fra d. 26. – 28. maj.
Lokalnyt

Der var helt stille

5. maj 2022
Lørdag 30. april var der fest på FÆNGSLET, men der var ikke en lyd at høre. For man havde inviteret til Silent Disco – eller stille disko på dansk, hvor gæsterne bliver udstyret med hovedtelefoner og er sammen om musikken, uden at andre kan lytte med.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Kagehuset i verdensrummet
14. feb 2023