Fængslet

Lokalnyt

Klovneløb på FÆNGSLET: Et festligt skridt for indlagte børn

22. maj 2023
Den 21. maj blev FÆNGSLET i Horsens omdannet til et levende klovneri, da byens første klovneløb blev afholdt til støtte for hospitalsklovne over hele landet. Organiseret af Laila Blinkenberg Mosegaard, var løbet et farverigt vidnesbyrd om byens engagement i at støtte en god sag.
Lokalnyt

En aften med hurtige spark og høj energi

4. maj 2023
Lørdag 29. april blev FÆNGSLET i Horsens omdannet til en boksearena, da Contenders Part 5 løb af stablen. Vestsalen blev fyldt med publikum, som fik en unik oplevelse med kickboksning, show og højenergikampe på programmet.
Lokalnyt

Selvforkælelse bag tremmer

22. marts 2023
Lørdag 18. marts blev de kolde, dystre fængselsmure i Horsens omdannet til et tempel for selvforkælelse og underholdning. NORMAL arrangerede MAXImal, et event, hvor gæsterne kunne smide fængselsuniformen og dykke ned i en verden af skønhed, velvære og lækkerier.
Lokalnyt

Jule-wrestling er bare for sjov

20. december 2022
Det var voldsomt og meget larmende. Men det var først og fremmest underholdende at kigge på. Igen i år var der wrestling på Fængslet i Horsens - om man kan lide det eller ej, så er der tale om vaskeægte totalunderholdning.
Lokalnyt

Fængslende krimiaften med de største forfattere

7. december 2022
Horsens er kendt for Fængslet og ikke mindst for den store krimimesse som i mere end to årtier har huseret i byen. Men hvorfor nøjes med de store forfattere en gang om året når man nu ikke kan få nok af krimiromaner? Derfor havde arrangøren Horsens biblioteker mandag 28. november inviteret fire af de store danske forfattere til at fortælle om deres romaner og forfatterskab netop på Fængslet.
Lokalnyt

Ganzenfanfare på Fængslet

23. november 2022
Eller gåseparade som vi kalder det i Denmark, er kommet hele vejen frem fra Holland for at marchere til jul på fængslet.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023