Stor succes på en uge for Odder Svømmeklub(Privatfoto)

De danske Juniormesterskaber i Odense havde deltagelse af Simon Kruse Holm og her satte Simon personlige rekorder i 50 Bryst, 100 Bryst og 50 ryg. Alle tre løb resulterede i finalepladser og det viser hvilket niveau Simon nu er på og herfra er det helt sikkert muligt at videre udvikle udtaler en stolt træner Jan Løth Kryzhevskiy.

Af Odder Svømmeklub

I Åbybro havde deltog svømmerne i Vest Årgangsmesterskaber med seks svømmere. 

Her opnåede William Hother Jensen og Sommer Maj Andersen personlige rekorder i alle seks individuelle løb. Kasper Lisberg fik mange top-10-placeringer også med lutter personlige rekorder.

Astrid Dindler fik også top-10-placeringer med mange flotte tider. Zenia Maria Jakobsen satte også seks personlige rekorder, mange top ti placeringer samt en flot bronze i 100 m fly. Astrid V. Petersen viste også alsidighed ved at opnå masser af top ti placeringer samt en bronze i 200 Medley og 15 min senere at få sølv i 100 m ryg.

For at det ikke var nok så opnåede pigerne flere top ti placeringer i holdkapper, trods at de er et år yngre end flere af konkurrenterne. I den samlede Medley konkurrence blev Zenia og Astrid V. P. hædret hvilket er en meget svær hæder at opnå udtaler holdleder Ida Hother.

I Haderslev dystede de yngste svømmere.

Her stillede Odder med holdkapper for drengene som bestod af Mads Vestergaard, Johannes Brixen, Asger Herbsleb og Marcus Halle. Kvartetten opnåede to 4. pladser.

Marcus Halle opnåede masser af top-5-placeringer og en flot 3. plads i 50 m fly.

Pigerne stillede holdkap med Anna Nielsen, Dorina Gyeraj, Ida Enderlein og Mathilde Devantie. Pigerne opnåede en sølv og to bronze medaljer. Virkelig en pragt præstation af Odder Svømmerne udtaler træner Nicoline Kristiansen. Holdleder Mette Lisberg supplerer, ret flot af alle vores svømmere som stort over hele linjen gør det fantastisk, endda trods sygdom om søndagen.

Efter stævnet udtaler Konkurrencechef Jan Løth Kryzhevskiy at det er bemærkelsesværdigt at vi på forhånd er seedet til en bronzemedalje og kommer hjem med sammenlagt to sølv og tre bronzemedaljer. Samt forbedringer på samlet set mere end 400 sekunder, det er ret vildt. Det er kæmpe muligheder i fremtiden for vores dygtige svømmere.

Næste opgave er træningslejr i Ebeltoft.

Lignende artikler

Odder Svømmeklub

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021