Stort rykind da Hanstedgård åbnede for julenDer var masser af mennesker på Hanstedgård i weekenden, da de unge ejere Brigitta og Emil bød velkommen til indvielse af flere nyskabelser på stedet.

Af Jørn Kildall 

Hanstedgård er en 800 år gammel Kongsgård og har aldrig virket mere ung end nu! Stedet oser af hygge og der er masser af ting at se på, og gå på opdagelse i.

Inde på den store gårdsplads, der i dagens anledning var en næsten fyldt parkeringsplads, var rækkerne af juletræer det første man mødte. Her blev man venligt taget i mod af en ung mand som spurgte om han kunne hjælp med noget.

I Hanstedgårds ene fløj ligger stedets stolthed, den flotte gårdbutik som har alt man kan ønske sig i grøntsager, pølser, brød, melblandinger og meget høflig betjening.

For at gøre dagen en tand mere festlig havde Brigitta Lauge de Neergaard og Emil Poulsen Vang, fået borgmester Peter Sørensen til at komme og klippe den røde snor over… som var et flot rødt gavebånd, hvilket var meget passende.

I sin korte tale fortalte Peter Sørensen, som er er født og opvokset i Egebjerg-Hansted, at Hanstedgård var stedet områdets unger, legede ved da han var barn, så han havde et godt kendskab til stedet.

Da der blev spurgt om børnene ville hjælpe med at klippe snoren over, meldte en enkelt ung mand sig… og med lidt besvær, hvilket skyldes en lettere sløv saks, fik man klippet den røde snor over og den officielle del af arrangementet var gennemført.

Inde i gårdbutikken var der mange interesserede gæster og kunder – det betød at der var travlhed ved salgsdisken og der var masser af smil i overskud til alle fra de ansatte. Ved siden af gårdbutikkens lokale har man indrettet showroom for Emils snedkervarer. De flotte borde blev beundret af gæsterne og mange blev overrasker over at høre, at Emile Poulsen Vang også selv havde lavet alt inventaret i gårdbutikken – virkelig gennemført.

Herinde kunne man købe gløgg og æbleskiver og sidde ved de flotte borde og nyde stedet unikke charme, mens julefreden langsomt indfandt sig.

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024