Hansted

Lokalnyt

Lokal forfatter klar med roman

3. februar 2022
Forfatteren Claus Schjødt fra Hansted, der tidligere har udgivet to novellesamlinger, er nu klar med sin første roman, Talemåder til enhver lejlighed.
Lokalnyt

Julemarked på Hanstedgård

24. november 2021
På den store Kongsgård Hanstedgård, flyttede det unge par Emil Poulsen Vang og Brigitta Lauge de Neergaard ind i foråret og de har haft fuld fart på lige siden.
Lokalnyt

Velkommen i den grønne lund…

19. juli 2021
Blev det sunget med Grundtvigs skønne ord, alt imens sangglade sangfugle stimlede sammen omkring bålet i præstegårdshaven til sommersang under åben himmel tirsdag den 13. juli kl. 17-18.
Lokalnyt

Egebakken i kirke

25. juni 2021
Onsdage er gudstjenestedag en gang om måneden, og den 16. juni var ingen undtagelse. Alt var dog ikke som det plejer, for denne onsdag var gudstjenesten forrykket til Hansted kirke i stedet for i Egebakkens fællesrum. Her er beretningen.
Lokalnyt

Mandemonopol i fin form

8. juni 2021
Onsdag den 2. juni kunne kirkehuset ved Hansted kirke igen slå dørene op til Mandemonopolet, hvor mænd mødes til hyggesnak, god mad og festlige aktiviteter.
Lokalnyt

Åben have i flot sommervejr

1. juni 2021
Sine og Ove Frost-Jensen holdt i weekenden åben have i Hansted, hvor det flotte vejr lokkede mange interesserede til en spændende have på vores egn.
Lokalnyt

Store Bededag i præstegårdshaven

6. maj 2021
Store bededagsferien plejer at være konfirmationstid i Lundum og Hansted pastorat. Det gør sig dog ikke gældende i år, da konfirmationsårgangen flyttes fra 7. til 8.
Lokalnyt

Søren Jensen en ung mand fra Gammel Ry

28. januar 2021
Præsten i Hansted-Lundum sogne hedder Søren Jensen og han er en glad ung mand som er landet i sit drømmejob. Hans hjem ligger lige overfor Hansted kirke, der ligesom alle andre kirker kører med nedsat aktivitet, men det betyder ikke at sognepræsten slapper af – nej, tværtimod.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021