Hansted

Lokalnyt

Ny Naturbørnehave åbnet i Nørrestrand

10. juni 2024
HANSTED - Ny daginstitution i Egebjerg-distriktet åbner trods regnvejr. Naturbørnehaven Nørrestrand integrerer naturen i design og dagligdag med træfacader, sedum-tag, vilde grønne områder og kreative værksteder, der fremmer leg og læring i naturlige omgivelser.
Lokalnyt

Sommersang godt i gang!

27. juni 2023
Nok en gang er sommersang godt i gang. Tirsdag den 20. juni blev højskolesangbogen åbnet til sommersang for første gang i år. Christina Rasmussen, musikglad lærer på Egebjergskolen, slog tonerne an til fællessang.
Lokalnyt

Præst og tidligere minister tager initiativ til et Kvindekabinet

10. januar 2023
I flere år har mænd fra et stort geografisk område med jævne mellemrum været samlet til Mandemonopolet i kirkehuset i Hansted. Nu tager sognepræst Mette Bock initiativ til et tilsvarende forum for kvinder. Her i foråret inviteres til tre møder med temaerne Livskraft, Håb og Kvindeliv. Det første finder sted i Hansted Kirkehus torsdag den 26. januar kl. 17-19.
Lokalnyt

Lokal forfatter klar med roman

3. februar 2022
Forfatteren Claus Schjødt fra Hansted, der tidligere har udgivet to novellesamlinger, er nu klar med sin første roman, Talemåder til enhver lejlighed.
Lokalnyt

Julemarked på Hanstedgård

24. november 2021
På den store Kongsgård Hanstedgård, flyttede det unge par Emil Poulsen Vang og Brigitta Lauge de Neergaard ind i foråret og de har haft fuld fart på lige siden.
Lokalnyt

Velkommen i den grønne lund…

19. juli 2021
Blev det sunget med Grundtvigs skønne ord, alt imens sangglade sangfugle stimlede sammen omkring bålet i præstegårdshaven til sommersang under åben himmel tirsdag den 13. juli kl. 17-18.
Lokalnyt

Egebakken i kirke

25. juni 2021
Onsdage er gudstjenestedag en gang om måneden, og den 16. juni var ingen undtagelse. Alt var dog ikke som det plejer, for denne onsdag var gudstjenesten forrykket til Hansted kirke i stedet for i Egebakkens fællesrum. Her er beretningen.
Lokalnyt

Mandemonopol i fin form

8. juni 2021
Onsdag den 2. juni kunne kirkehuset ved Hansted kirke igen slå dørene op til Mandemonopolet, hvor mænd mødes til hyggesnak, god mad og festlige aktiviteter.
Lokalnyt

Åben have i flot sommervejr

1. juni 2021
Sine og Ove Frost-Jensen holdt i weekenden åben have i Hansted, hvor det flotte vejr lokkede mange interesserede til en spændende have på vores egn.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024