sundhed

Lokalnyt

Nyt symbol kan hjælpe borgere med demens

10. maj 2021
Nyt symbol hjælper dig med at hjælpe en person med demens. Symbolet 'En håndsrækning' lanceres i anledning af National Demensuge i uge 19 og kan bæres af borgere med demens i det offentlige rum.
Lokalnyt

Bagerne forbereder sig på "hvedeboom"

22. april 2021
I januar og februar eksploderede salget af fastelavnsboller. En ny højtid nærmer sig, når ”hvedesæsonen” snart er over os i forbindelse med St. Bededag den 30. april. Aftenen før er der tradition for at spise lækre ristede hveder i familiens skød. Vi har talt med Nichlas Frese, chefbager og konditormester fra Andersen Bakery, der forbereder sig på, at danskernes indtag af friskbagte hveder stiger i år.
Lokalnyt

Dansk Folkehjælp forventer at sætte trist rekord

14. april 2021
I 2020 modtog Dansk Folkehjælp ansøgning om feriehjælp fra 5.765 børnefamilier, hvilket udgjorde en stigning på 50% i forhold til 2019. Frem til den 30. april kan fattige danskere igen søge om Feriehjælp hos organisationen, og generalsekretær Klaus Nørlem spår, at antallet af ansøgere igen i år vil sætte en trist rekord. Det skyldes primært Corona-krisen – der har ramt den fattigste del af befolkningen hårdt.
Lokalnyt

Nu skal far og mor til tandlæge

14. april 2021
Coronapandemien har fået færre danskere til at gå til tandlæge. Navnlig forældregenerationen mellem 35 og 55 år har været mindre til tandlæge. Det kan gå ud over sundheden, hvis man springer tandlægen over, advarer Tandlægeforeningen.
Lokalnyt

Glædeligt med løft for udendørsidrætten

19. marts 2021
Fra på mandag løftes forsamlingsforbuddet for udendørs idræt fra 25 til 50 personer. DIF håber, at det er en forsmag på en større åbning, der inkluderer indendørsidrætten fra 6. april.
Lokalnyt

Motionscirklen Horsens har igen stor succes

15. marts 2021
Muligheden for igen at samles til udendørsidræt har sat gang i gåturene hos idrætsforeningen Motionscirklen Horsens. Det nye tiltag er et forsøg på at få de bevægelsesglade medlemmer tilbage og initiativet er allerede en stor succes.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Keramiker Stine Orle i Stensballe
19. apr 2021