Sundhed

Lokalnyt

Forældregrupper er klar til at få flere med

10. juni 2022
Med øremærket barsel til fædre er der endnu mere brug for, at både mor og far bliver klædt på til tiden med en nyfødt. I grupperne Familieiværksætterne får førstegangsforældre masser af brugbar viden til at komme godt fra start med en nyfødt
Lokalnyt

Ventetid på høreapparater skal ned

26. maj 2022
COVID-19 pressede ventetiden på høreapparatbehandling op – men nu skal den ned igen! Regionsrådet besluttede onsdag 25. maj at indgå en aftale med praktiserende øre-, næse- og halslæger, som resten af året skal hjælpe med at afkorte ventelisterne til høreapparatbehandling af ukompliceret høretab.
Lokalnyt

Region Midtjylland udvikler brug af kultur som sundhed

21. maj 2022
Målrettede kulturtilbud kan hjælpe syge og udsatte mennesker til bedre sundhed og livskvalitet. Region Midtjylland skal bruge sin erfaring som en af tovholderne på EU-projektet CultureForHealth, der skal udbrede kultur som sundhedsfremme i hele Europa.
Lokalnyt

Flere end 360.000 lever med og efter kræft

31. januar 2022
Højere levealder, bedre behandling og tidligere opsporing betyder, at flere lever med eller efter en kræftdiagnose. I 2020 var det 362.533 mennesker i Danmark. Det er 43 pct. flere end i 2011.
Lokalnyt

Bæredygtig kost giver færre blodpropper i hjernen

31. januar 2022
Risikoen for blødninger eller blodpropper i hjernen falder, hvis du spiser bæredygtigt. Det viser et nyt forskningsresultat fra Aarhus Universitet. Resultaterne er offentliggjort i det videnskabelige tidsskrift Stroke.
Lokalnyt

Tandlægen åbner snart i nye lokaler

12. januar 2022
For to år siden overtog Jacob Schneevoigt og hans hustru Iben, Din Tandklinik – Tandlægerne i Østbirk. Den nuværende klinik holder til i en gammel bygning med tre etager og er ikke tidssvarende som tandklinik, derfor åbner man i nye lokaler på Storegade 7, som sidst husede Røde Kors’ genbrugsbutik.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021