Sved på panden i Gedved



Ud fra Gedved Hallens lille gymnastiksal kan man hver torsdag aften høre energisk musik og en myndig stemme som sørger på at deltagerne på GFG’s Cross Gym hold får pulsen højt op.

Et af de mange hold hos Gymnastik Foreningen Gedved er Cross Gym som bygger på principper fra mange forskellige træningsformer og giver mulighed for træning med høj intensitet. Her var der ingen tvivl – tempoet var højt fra begyndelsen, men først skulle alle varmes op inden det hele tog fart.

Instruktør på holdet er Hanne Lundorf Thau som fortæller:

- Cross Gym gør, at kredsløb og muskulatur bliver udfordret hver gang med stor variation, høj musik og godt humør. Det er en træningsform som kombinerer styrke og konditionsøvelser under relativ høj intensitet.

Til træningen denne torsdag aften var der mødt omkring 15 personer op, alle kvinder undtaget en mand. Det er tydeligt at når GFG skriver i deres omtale af holdet: Man kan altså godt regne med at hele kroppen bliver udfordret, og det er derfor en fornuftig træningsart hvis man gerne vil i form, eller komme i bedre form… og der er gode muligheder for at blive øm dagen efter.

Selvom det er en relativ hård træning, kunne man kun se glade ansigter i gymnastiksalen og tempoet var højt, og der blev fundet redskaber frem og sat ind igen i et væk. Hvis du har lyst til Cross Gym har GFG flere hold som også henvender sig til familien og børn. Læs mere på foreningens hjemmeside www.gfg.dk

Kildall

Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Seneste video

Borgmester Peter Sørensens virtuelle nytårskur
03. jan 2021