Svømmetalenterne udvikler sig på mange fronterSvømmetalenterne i Horsens har været i denne weekend været i ilden flere steder i landet og i udlandet samtidigt. 

De alleryngste konkurrencesvømmere i klubben fik på flottestevis prikket hul på stævnebylden til begynderstævnet i Hasle. Her skulle den meget unge flok svømmere prøve kræfter med deres allerførste stævne som konkurrencesvømmere. De blev guidet godt og sikkert igennem af deres dygtige trænere. 

I Ikast fik en anden stor og ung gruppe af lidt mere erfarende konkurrencesvømmere vist flotte takter i vandet til det årlige og traditionsrige Midsommer Cup. Her blev det til en masse personlige rekorder, demonstrering af tekniske færdigheder og en masse nye venskaber med jævnaldrende svømmere fra andre klubber. 

Det blev ligeledes til et succesrigt og yderst lærerigt stævne for klubbens ældste og dygtigste svømmere, da de deltog til et større international stævne i Norge. Det var ikke til at mærke på svømmerne, at det var det første stævne i udlandet for samtlige af svømmerne. Svømmerne formåede at arbejde godt med tingene, selvom det var andre omgivelser end de ellers er vant til. Foruden at gøre sig stærkt bemærket i finalerne, medaljerne og pengepræmierne, så kommer samtlige svømmere hjem med en god oplevelse og masse erfaring til deres fremtidige svømmekarriere.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021