Tingstedet indviet i LundumProjekt Tryg Landsby afsluttet med indvielse af 3 projekter.

- Står der en ølkasse, så skal man tage chancen, så kan man både blive set og hørt, sagde Willy Suhr Rasmussen, da der lørdag var indbudt til afslutning på projekt Tryg Landsby i Lundum.
 Lørdagen var kulminationen på projektet i Lundum, hvor Willy Suhr Rasmussenhar været tovholder siden Lundum for lidt mere end et år siden blev tildelt 100.000 kr. af Horsens Kommune i et af Tryg Landsby projekterne.
 - Lundum er for lille til at have 3 borgmestre, sagde Willy Suhr Rasmussen, og gav ordet på ølkassen til forhenværende børneborgmester, lokale Casper Doktor.
 - Det er jo en stor dag, fordi vi har fået fint besøg af borgmesteren i Horsens Kommune, som skal indvie de initiativer, som vi selv har lavet for de 100.000 kr., sagde Casper Doktor.
 - Det er initiativer, som betyder, at vi har fået lavet kunstfotos til promoveringsvideo til at vise Lundum frem, stier i Præstegårdsskoven, en shelter til de friluftsglade og vores lokale Helle Nørby har lavet en kunstudsmykning til vores nye tingsted. Initiativer, som skaber aktivitet og fællesskab i byen. Lundum er en by med engagerede borgere på tværs af alder og generationer. Initiativer som skaber fællesskab.
 - Projekt Tryg Landsby og 100.000 kroner kan I regne med der vil blive sat mere fokus på fremadrettet. Det at få et lille skub økonomisk. Hvad I har vækstet det op til er ganske imponerende, det er det vi gerne vil have skal ske, sagde borgmester Peter Sørensen fra ølkassen, som han glædede sig over var af mærket Ceres for holdbarhedens skyld.
 Efter afsløringen af det nye Tingsted, hvor den rigtige borgmester klippede snoren, og afsløring af Helle Nørbys udsmykning i Tingstedet, var der indvielse af shelter på sportspladsen kl. 16.00 med grill og pølser. De nye stier i Præstegårdsskoven var forinden indviet kl. 12.30.
 Tirsdag den 25. april havde Lundum besøg af en gruppe fra Kommunernes Landsforening, hvor man fortalte om projekt Tryg Landsby i Lundum.

Se film her!

Giv Østbirk Avis Østjydsk Avis et like her, så får du nyhederne på Facebook!

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021