Ud med afstand ind med udflugtLørdag den 14. august blev afstandskravene ved kirkelige handlinger og gudstjenester afskaffet. Kirkerne er tilbage i fuld vigør og vi nærmes os normal drift – det er så skønt!

Af Søren N.F. Jensen
Sognepræst i Lundum og Hansted Pastorat

Arealkrav ophæves

At arealkravet ophæves betyder, at der ikke længere er noget krav om, hvor langt der skal være imellem personerne i kirken – hverken når der synges eller lyttes. Derfor kan restriktionerne ved bisættelse/begravelse bryllup og barnedåb hæves, og frustrationerne ophøre!

Tag med på sogneudflugt!

Det er ingen overraskelse at kirkerne snart skulle have lov til at komme med på vognen af områder, som kunne få lov at vende tilbage til normal drift. Vi har ventet meget længe, og derfor har vi ikke kunnet lade være med at planlægge en ting eller to:

Tag f.eks. med på udflugt den 26. august til Sønderjylland, hvor vi skal besøge Frøslevlejren og Bov kirke. Hvis man ikke allerede er tilmeldt, kan man stadig nå det den 18. august til kordegn Merete Nørgaard på hansted.sognhorsens@km.dk eller telefonisk 75656141. Der er afgang med bus fra Hansted kirke kl. 8:30 og vi forventer at være hjemme ca. kl. 18:00.

Hvis du er mand, skal du også overveje om du har lyst til en hyggelig aften i selskab med mandemonopolet den 6. september kl. 18:30?

Er du bare vild med musik og sang, så overvej lige om du ikke burde komme med, når Hansted Kloster og Hansted kirkes kor laver fælles koncert i klosteret kirkesal den 22. september kl. 15:30!

Tilbage til fremtiden

Der er et hav af muligheder for at få en god oplevelse i dine lokale kirker, så smut ind på hjemmesiderne og se mere. Nu begynder kirkerne nemlig at opfører sig, som førhen, og som vi ønsker os at fastholde i fremtiden: godt med aktiviteter, folkelighed og højtidelighed i en stor dejlig efterårspakke, nemlig folkekirken.

Lignende artikler

Søren Nordtorp Frost Jensen

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021