Uge 9 er klima-temauge: klima - håb og handlingTåning kirke (Foto Jens Jessen)

Vores jords klimaproblemer er for alvor kommet på dagsordenen og er noget som påvirker os alle i en eller anden grad.

Mellem den 25. februar og 5. marts sætter Ovsted - Tåning - Hylke (OTH) -kirkerne ekstra fokus på vores klimaudfordringer ved at invitere til en række særlige begivenheder, som hver især inspirerer til refleksion, samtale, håb og handling. Gennem vandring i naturen, filmvisning, foredrag og koncert kan vi overveje vores forhold til naturen og vores fælles ansvar. 

Hvad kan vi gøre som individ, som samfund, som landsby, som kirke? Hvordan kan vi hjælpe hinanden til at leve mere bæredygtigt? Kan vi sammen tænke i muligheder for at bringe vores lokalmiljø i en grønnere retning? Hvordan omstiller vi, når vi samtidig befinder os i en energikrise? Hvordan kan vi påvirke vores lokalpolitikere og ved fælles hjælp opbygge nedefra? 

Der er meget at tage fat på, og kirken er til rådighed som stedet, hvor man kan fordybe sig i egen forbindelse til naturen, Guds skaberværk, og den stille samtale med Gud om frygt, håb og hjælp til handling - og er ligeledes rum for åben samtale, engagement og initiativer til lokale projekter, der kan hjælpe os ud af klimakrisen.
 

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024