tåning

Lokalnyt

Vellykket jazzfestival i Tåning

4. august 2021
Lørdag 31. juli kunne Poul Bjerregaard åbne teltdørene og invitere indenfor til Danmarks hyggeligste jazzfestival i Tåning for 9. gang i ”strålende” dansk sommervejr.
Lokalnyt

Atter tid til hyggejazz i Tåning

29. juli 2021
Langt ude på landet finder man Danmarks mindste og helt sikkert mest hyggelige jazzfestival, i landsbyen Tåning som ligger mellem Mossø og Ejer Bavnehøj.
Lokalnyt

Stort fremmøde til menighedsrådsvalg

18. november 2020
Tirsdag afholdt man menighedsrådsvalg i Tåning, Ovsted og Hylke sogne og valgdeltagelsen var hele oppe på 39% og der er travlhed på valgstedet i Tebstrup Forsamlingshus.
Lokalnyt

Kirkernes Fællesliste står for kontinuitet og fornyelse

1. november 2020
I Ovsted, Tåning og Hylke sogne bliver der afstemningsvalg til menighedsrådet den 17. november. Valget står mellem en liste rejst i protest mod et kunstprojekt, der er opgivet og den nyoprettede Kirkernes Fællesliste, der består af otte nye kandidater og seks gengangere fra nuværende menighedsråd.
Lokalnyt

Ny kandidatliste til menighedsrådsvalg i Ovsted, Tåning og Hylke sogne

12. oktober 2020
I Ovsted, Tåning og Hylke sogne har en ny kandidatliste netop set dagens lys. Kandidaterne på den nye liste vil arbejde bredt med otte mærkesager, og den er dannet i kølvandet på valgforsamlingen den 15. september. Her var resultatet nemlig en liste, hvor hovedparten af de valgte var opstillet med det formål at stoppe et endnu ikke færdiggjort skitseforslag til en kunstnerisk bearbejdelse af Ovsted Kirke.
Lokalnyt

Livet er en tilfældig tilfældighed

1. juli 2020
Man siger brumbassen ikke kan flyve og det samme har mange sikkert også fortalt Poul Bjerregaard Thomsen fra Tåning som via tilfældigheder endte i Bruxelles og fik de største stjerner til at underholde i byen for danskere ansat i EU og NATO. Poul har altid grebet de muligheder som lå lige for også selvom de fra begyndelsen så umulige ud. Da han kom hjem til Tåning efter 35 år i Belgien, fik han Danmarks mindste jazzfestival op at køre i sin egen baghave.
Lokalnyt

Jazz og jokes i Tåning

29. juli 2018
Århus og København har sine jazzfestivaler og de er kæmpestore med hundredvis optrædende, på mange scener spredt over byerne, i mange dage. For jazzelskere er de begge at sammenligne med et barn som træder ind i en slikbutik – det bliver nemt uoverskueligt og svært at vælge.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021