Vær med til at påvirke livet i BrædstrupBrædstrup Borger- og Turistforening vil gerne fortsætte med at være dynamo for de mange gode arrangementer i byen, men for at arbejdet kan fortsætte kræver det penge og medlemmer. 

Af Jørn Kildall

Foreningen mangler medlemmer for at kunne bestå – så enkelt er budskabet og Marianne Overvad som er foreningens sekretær fortalte:

- Mange spørger hvor de skal være medlem af Borger- og Turistforeningen, og hvad man får for sine penge? Vi afholder, under normale omstændigheder, mange arrangementer som Skt. Hans, Fastelavn, Grundlovsmøde og vi er involveret i byfornyelsen af Folkeparken. Alt dette er gratis og grunden til dette er at vi som medlemmer er med til at betale for det.

Brædstrup er en by med en god udvikling og der flytter mange nye mennesker til området, som også kommer til at nyde godt af de mange arrangementer. Prisen for 1 år medlemskab er kun 125 kroner og det gælder for hele husstanden.

Marianne Overvad og resten af foreningen håber, at mange vil melde sig ind ved at kontakte et af bestyrelsesmedlemmerne. Du kan finde flere informationer på hjemmesiden www.braedstrup.dk/borger-turistforening/kontakt-bbt
 

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024