To venners musikveje krydses i BrædstrupDelte tidligere scene i samme orkester, men på lørdag den 21.8 til Musik i gaden i Brædstrup, er de på hver deres scene, ikke som konkurrenter, men som venner og kollegaer. Sussi og Leo trio, Hit Med Mer og Roll on – hvad har de lige med hinanden at gøre.

Jo – Bent ”købmand” Jensen og Thomas Ehrenreich fortæller til avisen:

- For ca. 20 år siden delte de scenegulvet sammen med tre andre i orkesteret Roll On hvor de i halvfemserne og ind i nullerne slog deres folder. Orkesteret var en sjov størrelse, da det ret tit var et problem at få øvet sammen, da der var andre orkestre der skulle tilgodeses, så nye numre blev næsten øvet færdige i omklædningsrum lige før et job. 

Det som gjorde det svært, var at Thomas også spillede med Sussi og Leo på det tidspunkt, og to af de øvrige medlemmer i orkesteret spillede på det tidspunkt med Poul Krebs i succes bandet Små sensationer, så det var vanskeligt at få orkestret til at fungere, og bl.a. derfor stoppede Roll On.

Thomas fortsatte med Sussi og Leo, endda i flere forskellige konstellationer, som f.eks. da det var det store Roadshow med flere medlemmer end i dag, hvor det er en trio som udgør succesorkesteret. Thomas fotæller:

- En weekend godt kan byde på en køretur til København, Frederikshavn, Varde og så lige et smut til Viborg. Populariteten fornægter sig ikke, så jobbene er jo spredt over det ganske land.

Bent helligede sig duojobbene indtil det i 2017 for alvor rykkede igen for at spille i orkester.

Brian Baastrup som gik med de samme ideer, dannede sammen med Bent fem mandsorkestret Rollin Friends, der efter et par år skiftede navn til Hit Med Mer.

Hit Med Mer har et stykke tid arbejdet hårdt, da der som noget nyt er kommet en kvinde med i orkesteret, så der kan spilles på flere tangenter, hvad angår sang, da der nu kan veksles imellem mand, kvinde stemme. Hit Med Mer består i dag af Ditte Freese, Hjalte Dam Thomsen, Jan Thuesen, Brian Baastrup og Bent Jensen.

Store drillerier har der altid været imellem Thomas og Bent, også i dag hvor Bent fryder sig over at Sussi og Leo trio skal være opvarmning til Hit Med Mer, hvilket Thomas har svar på tiltale med ordene, tror du der overhovedet var kommet nogen, hvis Sussi og Leo trio ikke var på programmet?

Det forholder sig nemlig sådan, at der spilles fra 2 scener, hvor Sussi og Leo trio spiller fra kl. 14 – 15 og Hit Med Mer spiller fra kl. 15 – 16. Thomas sætter trumf på, da han siger, da vi ved at folk ikke har fået nok, ja så spiller vi også bagefter Hit Med Mer, nemlig fra kl. 16 - 17.

Ja ja – så er vi jo da heldige med at folk bliver for at høre Hit Med Mer, nu da I kommer bagefter griner Bent. Sammenstemmende er de to venner enige om, at det bliver fedt igen efter så mange år, at vejene krydses, selvom det bliver fra hver sin scenekant. De giver hinanden hånden på, at de nok skal huske at klappe ad hinanden.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021