Venstre stiller med 41 kandidater til regionsrådsvalget(pressefoto)

Når vælgerne i Region Midtjylland går til stemmeurnerne til kommunal- og regionsrådsvalget i november, vil der i alle kommuner være mindst én lokal Venstre-kandidat på stemmesedlen. Venstre i Region Midtjylland har nemlig i denne uge afleveret en liste med hele 41 kandidater til regionsrådsvalget den 16. november 2021. 

Partiet stiller med Anders G. Christensen som spidskandidat for listen, der ellers er bredt repræsenterende for de 19 kommuner i regionen. Kandidatfeltet på Venstres liste spænder også vidt, hvad angår køn, alder og erhverv. 30 procent af kandidaterne er kvinder, hvilket er en stigning i forhold til seneste valg i 2017. 

”Vi stiller med et stærkt og engageret hold på 41 kandidater, der står på en liste, som repræsenterer mange forskellige erfaringer, uddannelser og erhverv. Det giver os et rigtig godt udgangspunkt for at møde vælgerne i de kommende måneder”, siger Jens Nicolai Vejlgaard, formand for Venstre i Region Midtjylland. 

Anders G. Christensen er stolt over at stå i spidsen for det store hold af lokale kandidater, som Venstre stiller med til regionsrådsvalget. 

”Vi er klar til at kæmpe for, at der skal ske et skifte på formandsstolen i Region Midtjylland, hvor mere frihed og flere valgmuligheder til gavn for patienter og personale vil være vores tilgang. Vi er klar til at arbejde for at udvikle vores sundhedsvæsen, så indgangen til sundhedsvæsenet er tæt på via vores egen læge. Hertil skal vi have velfungerende hospitaler med en kvalitet i verdensklasse med attraktive arbejdspladser. Vi vil i Venstre også have fokus på og arbejde for, at Region Midtjylland aktivt bidrager til den grønne omstilling både på vores hospitaler men også med relevante samarbejdspartner i regionen til gavn for vores klima”, siger Anders G. Christensen.
 

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021