Debat: Ny struktur i idrætsanlægJesper Bendtsen. Kandidat for Venstre til KV 21

Jeg mener det er tiden at vende tilbage til en struktur i kommunens idrætsanlæg hvor der er ansat fast personale, og anlæggene drives som selvejende institutioner.

Af Jesper Bendtsen, Højageren, 8752 Østbirk
Kandidat for Venstre til KV 21

Der er mange fordele ved en sådan konstruktion. Der vil altid/for det meste være personale til stede når anlægget er åbent. Det vil give brugerne, ikke mindst børnene en tryghed når de færdes i anlægget. Det vil give et større socialt samvær, da der vil være et cafeteria eller en cafe som er åbent, hvor man kan mødes efter træning og evt. nyde en forfriskning sammen med sine venner. Et samlingssted for alle. Rengøring og vedligehold vil også få et løft. 

Organisatorisk vil man med en bestyrelse på de enkelte anlæg få en større iderigdom, da der vil være mange til at komme med ideer og tiltag som vil skabe udvikling til gavn for brugerne.

Jeg har selv oplevet en dynamik og udviklings iver omkring Østbirkhallen der har resulteret i det dejlige anlæg vi har i dag.

Intet skal dog trækkes ned over nogen. Kommunen bør derfor hurtigst muligt gå i dialog med klubber og foreninger omkring de forskellige anlæg, for at finde en løsning der passer for dem.

Lad os sætte skub i udviklingen af kommunens idrætsanlæg til gavn for alle borgere og dermed også folkesundheden.

Samspil mellem halbestyrelse og foreninger.
Borger inddragelse.
Stor udvidelse af hal kapacitet.
 

Jesper Bendtsen

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021