Vil du være med? Horsens Kommune inviterer til workshops om fremtidens kulturlivPå kulturworkshoppen får du mulighed for at fortælle, hvad du drømmer om for kommunens fremtid på kulturområdet.

En ny kulturstrategi i Horsens Kommune skal sætte retningen for udviklingen de kommende år. Den 9. marts kan du være med, når vi inviterer til workshops om, hvordan en kultur- og oplevelseskommune som Horsens skal se ud i fremtiden.

Vil du være med til at drømme stort om fremtidens kulturliv i Horsens Kommune?

Så kom med til en aften med workshops om fremtidens kulturliv den 9. marts 2023.

Her får du mulighed for at fortælle, hvad du drømmer om for kommunens fremtid på kulturområdet.

  • Er det oplevelserne, der brænder sig fast og får dig til at se livet i et nyt perspektiv?
  • Er det nye venner og fællesskaber på tværs af aldre?
  • Er det store koncerter, mere kultur i hverdagen, lokale udstillinger, mere kunst i byrummet eller musik i gaderne?
  • Eller drømmer du om at være med til at skabe nye, anderledes, tankevækkende og spændende kulturoplevelser?

I Horsens Kommune har et rigt og levende kulturliv samt stærke fællesskaber spillet en afgørende rolle i kommunens transformation og udvikling gennem årtier.

Horsens skal også fremadrettet være en levende kultur- og oplevelseskommune med et stærkt og varieret tilbud af kultur, oplevelser og fællesskaber i alle størrelser. Den nye kulturstrategi skal danne rammen for udviklingen af kulturområdet de kommende år.

Siden sommeren 2022 har Horsens Kommune fået inputs fra flere hundrede borgere i kommunen - blandt andet til offentlige arrangementer som åbningen af Langelinie og Horsens Holder.

Derudover er der blevet holdt interviews med en lang række professionelle og frivillige aktører på kulturområdet såvel som byråd, foreninger, erhvervsliv og brugere for at få så mange relevante inputs som muligt til en ny kulturstrategi.

Beslutningen om, at der skal laves en ny kulturstrategi, er en del af budgetaftalen for 2022, og ønsket har fra start været, at alle skal have mulighed for at tilkendegive ønsker, idéer eller noget helt tredje.

Udviklingen af Horsens som en stærk og levende kultur- og oplevelseskommune bliver i høj grad båret af de mange forskellige kulturaktører, der er i Horsens kommune. Det er både de private, de frivillige og de kommunale kulturaktører, der er med til at skabe kultur, oplevelser og fællesskaber på kryds og tværs af hele kommunen. 

På aftenen får du mulighed for at deltage i to forskellige workshops med temaer som 'kultur og klima, frivillighed, kultur, der skaber trivsel og Horsens som førende kulturkommune. Når du tilmelder dig, kan du læse mere om de enkelte workshops - og vælge, hvilke du ønsker at deltage i.

Der vil være let forplejning undervejs.

Arrangementet om fremtidens kulturliv i Horsens Kommune holdes i kantinen på Horsens Rådhus, Chr. M. Østergaards Vej 4, 8700 Horsens den 9. marts 2023 klokken 16.30-19.00.

Tilmelding foregår via linket her: forms.office.com/e/rG5FBVedTY

Spørgsmål angående kulturstrategien kan sendes til event@horsens.dk.
 

Horsens Kommune

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024