Kultur

Lokalnyt

Kulturstrategien præsenteret i Landsbyrådet

28. februar 2024
YDING - Landsbyrådets møde i Yding åbner op for en ny æra af kulturel inklusion, hvor Andreas Boesen præsenterer en strategi dedikeret til at sprede kulturelle aktiviteter bredt i kommunen, inspirerende samarbejde og dialog mellem landsbyerne.
Lokalnyt

Kulturdage i Gedved

6. oktober 2022
Gedved Kultur- og Medborgerhus er igen i år rammen omkring Gedved Kulturdage, der holdes i begyndelsen af november.
Lokalnyt

Kunst og natur i Søvind

18. august 2022
Søvind Kunstgruppe inviterer på kunstudstilling i Kirkehuset i Søvind lørdag den 20. august mellem kl. 13 og kl. 14.30. Gruppen består af 16 udøvende kunstnere fra Søvind. Man vil kunne se maleri, keramik og design.
Lokalnyt

Gratis entre til kunst og kultur i Tåning

26. juli 2022
Søndag 14. august 2022 afholdes arrangementet Koncert og Kunst i Tåning kirke, hvor man vil kunne opleve et spændende, alsidigt musikprogram med forskellige lokale artister, samt en helt ny udstilling af den katalanskfødte video- og performancekunstner Noelia Mora Solvez.
Lokalnyt

Kulturfest gennem tre årtier i Østbirk

6. juli 2022
Vi står midt i festivalsæsonen og for seniorerne var der i den forgange uge Kulturfest i Østbirkhallen i hele tre dage. Det var et flot program og det er helt ok at være træt ovenpå strabadserne.
Lokalnyt

Region Midtjylland udvikler brug af kultur som sundhed

21. maj 2022
Målrettede kulturtilbud kan hjælpe syge og udsatte mennesker til bedre sundhed og livskvalitet. Region Midtjylland skal bruge sin erfaring som en af tovholderne på EU-projektet CultureForHealth, der skal udbrede kultur som sundhedsfremme i hele Europa.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024