Kultur

Lokalnyt

Kulturdage i Gedved

6. oktober 2022
Gedved Kultur- og Medborgerhus er igen i år rammen omkring Gedved Kulturdage, der holdes i begyndelsen af november.
Lokalnyt

Kunst og natur i Søvind

18. august 2022
Søvind Kunstgruppe inviterer på kunstudstilling i Kirkehuset i Søvind lørdag den 20. august mellem kl. 13 og kl. 14.30. Gruppen består af 16 udøvende kunstnere fra Søvind. Man vil kunne se maleri, keramik og design.
Lokalnyt

Gratis entre til kunst og kultur i Tåning

26. juli 2022
Søndag 14. august 2022 afholdes arrangementet Koncert og Kunst i Tåning kirke, hvor man vil kunne opleve et spændende, alsidigt musikprogram med forskellige lokale artister, samt en helt ny udstilling af den katalanskfødte video- og performancekunstner Noelia Mora Solvez.
Lokalnyt

Kulturfest gennem tre årtier i Østbirk

6. juli 2022
Vi står midt i festivalsæsonen og for seniorerne var der i den forgange uge Kulturfest i Østbirkhallen i hele tre dage. Det var et flot program og det er helt ok at være træt ovenpå strabadserne.
Lokalnyt

Region Midtjylland udvikler brug af kultur som sundhed

21. maj 2022
Målrettede kulturtilbud kan hjælpe syge og udsatte mennesker til bedre sundhed og livskvalitet. Region Midtjylland skal bruge sin erfaring som en af tovholderne på EU-projektet CultureForHealth, der skal udbrede kultur som sundhedsfremme i hele Europa.
Lokalnyt

Livremmens bevarelse

11. februar 2022
I 2014 startede jeg Foreningen til livremmens bevarelse. Foreningen er for mænd med livrem. Der er ingen foreningskontingent. Medlemmerne samles den sidste fredag i februar måned på Cafe Dolly, Horsens kl. 13.00, og alle, der opfylder kriterierne, er velkomne. Man betaler selv for sin mad, og formanden giver en øl til den, med den flotteste livrem. Næste arrangement er den 25. februar 2022 kl. 13.00. Ønsker du at deltage, ringer du blot til Cafe Dolly og melder dig til.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023