Kultur

Lokalnyt

Kunst og natur i Søvind

18. august 2022
Søvind Kunstgruppe inviterer på kunstudstilling i Kirkehuset i Søvind lørdag den 20. august mellem kl. 13 og kl. 14.30. Gruppen består af 16 udøvende kunstnere fra Søvind. Man vil kunne se maleri, keramik og design.
Lokalnyt

Gratis entre til kunst og kultur i Tåning

26. juli 2022
Søndag 14. august 2022 afholdes arrangementet Koncert og Kunst i Tåning kirke, hvor man vil kunne opleve et spændende, alsidigt musikprogram med forskellige lokale artister, samt en helt ny udstilling af den katalanskfødte video- og performancekunstner Noelia Mora Solvez.
Lokalnyt

Kulturfest gennem tre årtier i Østbirk

6. juli 2022
Vi står midt i festivalsæsonen og for seniorerne var der i den forgange uge Kulturfest i Østbirkhallen i hele tre dage. Det var et flot program og det er helt ok at være træt ovenpå strabadserne.
Lokalnyt

Region Midtjylland udvikler brug af kultur som sundhed

21. maj 2022
Målrettede kulturtilbud kan hjælpe syge og udsatte mennesker til bedre sundhed og livskvalitet. Region Midtjylland skal bruge sin erfaring som en af tovholderne på EU-projektet CultureForHealth, der skal udbrede kultur som sundhedsfremme i hele Europa.
Lokalnyt

Livremmens bevarelse

11. februar 2022
I 2014 startede jeg Foreningen til livremmens bevarelse. Foreningen er for mænd med livrem. Der er ingen foreningskontingent. Medlemmerne samles den sidste fredag i februar måned på Cafe Dolly, Horsens kl. 13.00, og alle, der opfylder kriterierne, er velkomne. Man betaler selv for sin mad, og formanden giver en øl til den, med den flotteste livrem. Næste arrangement er den 25. februar 2022 kl. 13.00. Ønsker du at deltage, ringer du blot til Cafe Dolly og melder dig til.
Lokalnyt

Drinks, frihed og lækker musik hos Theis

9. februar 2022
Som forårskåde kreaturer flokkes danskerne til de mange kulturelle tilbud som – endelig – kan de afvikles uden mundbind og restriktioner. Det fik Theis Hansen som er indehaver af Water of Life i Brædstrup at mærke fredag aften, da butikken havde inviteret til minikoncert med Esben Kronborg i de hyggelige lokaler i Bredgade.
Lokalnyt

Fra tråd til stof i Bredgade

1. februar 2022
På Bredgade 34 i Brædstrup ligger et smalt lokale klemt inde mellem Kirkens Korshær og HOME. Her holder otte damer til, i hvad de kalder deres vævefællesskab.
Lokalnyt

Kom så Horsens, er I derude?

24. januar 2022
Denne aften på biblioteket handler om de største koncerter i Horsens og du får tilbuddet om at genopfriske historien om de store koncerter i Horsens - plus masser af andre musikbegivenheder i byen.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

22/09-22 Varebil udbrændt på Stigsholmvej lidt udenfor Brædstrup
22. sep 2022