Voerladegård

Lokalnyt

Klimakaravanen i Voerladegård

20. november 2023
Den stod på velsmagende grøntsagslasagne med kikærter fra Café Fælleden, da Skanderborg Kommunes miljøtiltag “Klimakaravanen” besøgte Voerladegård en typisk regnvejrsaften i november.
Lokalnyt

Dobbeltindvielse i Voerladegård

12. juni 2023
Borgmester Frands Fischer markerede fredag afslutningen på en intensiv udviklingsproces, da han fejrede indvielsen af både Uderummet og et nyt 15 km langt stinet, der forbinder Voerladegård med det omkringliggende landskab.
Lokalnyt

Ombygning af Voerladegård forsamlingshus

8. december 2021
Voerladegård er en initiativrig landsby der hele tiden stræber efter fornyelse. Forsamlingshuset danner rammen for stedet hvor lokale mødes i alle anledninger trængte til stor ombygning.
Lokalnyt

Landsbyordningen i Voerladegård tænker nyt

15. september 2021
Landsbyordningen i Voerladegård har fået to nye ansigter på poster i huset. Fra august 2021 er Jeanette Handberg ansat som daglig leder af børnehave, SFO og klub, og Ebbe Bødtkjer er ny formand for Landsbyordningen.
Lokalnyt

Voerladegård kirke er åben!

15. januar 2021
Under de næste 3 ugers nedlukning af Danmark, åbner Voerladegård kirke særligt op. Til daglig er der åbent i Voerladegård kirke i tidsrummet 8 – 16, når der er personale på kirkegården. Men i uge 3, 4 og 5 er kirken indrettet med en krukke med små bibelord, man frit kan tage med sig, og mulighed for at tænde et lys.
Lokalnyt

Børns rettigheder kommer på skemaet på Voerladegård Skole

19. november 2020
På Voerladegård Skole i Voerladegård arbejder eleverne med Børnenes U-landskalender, som i år støtter et uddannelsesprojekt i Etiopien. Som led i undervisningen får skolen i uge 48 besøg af Emilie Bottke og Kirstine Iversen fra Spejderne, som skal holde en workshop for eleverne om Etiopien, børns rettigheder og magiske kaffebønner.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023