Voerladegård

Lokalnyt

Landsbyordningen i Voerladegård tænker nyt

15. september 2021
Landsbyordningen i Voerladegård har fået to nye ansigter på poster i huset. Fra august 2021 er Jeanette Handberg ansat som daglig leder af børnehave, SFO og klub, og Ebbe Bødtkjer er ny formand for Landsbyordningen.
Lokalnyt

Voerladegård kirke er åben!

15. januar 2021
Under de næste 3 ugers nedlukning af Danmark, åbner Voerladegård kirke særligt op. Til daglig er der åbent i Voerladegård kirke i tidsrummet 8 – 16, når der er personale på kirkegården. Men i uge 3, 4 og 5 er kirken indrettet med en krukke med små bibelord, man frit kan tage med sig, og mulighed for at tænde et lys.
Lokalnyt

Børns rettigheder kommer på skemaet på Voerladegård Skole

19. november 2020
På Voerladegård Skole i Voerladegård arbejder eleverne med Børnenes U-landskalender, som i år støtter et uddannelsesprojekt i Etiopien. Som led i undervisningen får skolen i uge 48 besøg af Emilie Bottke og Kirstine Iversen fra Spejderne, som skal holde en workshop for eleverne om Etiopien, børns rettigheder og magiske kaffebønner.
Lokalnyt

Friluftslivet fortsætter hos KFUM-spejderne i Voerladegård

4. september 2020
Danskerne er valfartet ud i naturen i foråret og sommeren. Det viser tal fra Naturstyrelsen, som i første halvår af 2020 oplevede det største antal overnatninger i det fri nogensinde. Hos KFUM-spejderne i Voerladegård er man klar til at byde børn, unge og voksne på endnu mere friluftsliv.
Lokalnyt

Ildsjælene bor i Voerladegård

16. maj 2020
I begyndelsen af året fik beboerne i Voerladegård en ny flot titel: Årets Landsby i Skanderborg kommune. Titlen er meget fortjent da byen har et meget højt antal af ildsjæle som har mange bolde i luften og som tiltrækker nye indbyggere, de laver masser af aktiviteter for indbyggerne og gør byen til et godt sted at bo. Vi satte et par af ildsjælene stævne, og mødte formanden for Voerladegård Borgerforening Brian Toft og sekretær i bestyrelsen Thomas Hedegaard, og hørte om hvad de går og laver i byen.
Lokalnyt

Corona påske

19. april 2020
- Det er den mærkeligste påske, jeg har haft i de 22 år, jeg har været præst, udtaler sognepræst i Østbirk-Yding og Voerladegård Peter Tast. Selvom påsken plejer at være en travl tid med mange gudstjenester, hvor man som præst godt kan blive lidt misundelig på de mange, der har fri, så er det også kirkens størst højtid, hvor vi forsamles om noget af det vigtigste i den kristne tro.
Lokalnyt

Blomster fra dronningen!

17. april 2020
Nej, det er hverken Dorte Larsen, der arbejder på bostedet Solsikken i Voerladegård, eller Mette Heissel fra Voerladegård menighedsråd, der er dagens dronning, selvom det er dem, der er på billedet.
Lokalnyt

Gudstjenester på nettet hitter

3. april 2020
Selvom kirkerne er lukket ned for næste alle gudstjenester og handlinger, vil præsterne og sognene gerne nå ud til deres menigheder og med opfindsomhed og lidt teknisk snilde, er mange præster blevet deres egne små tv-stationer og udsender gudstjenester i denne svære tid.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021