Voerladegård

Lokalnyt

Ombygning af Voerladegård forsamlingshus

8. december 2021
Voerladegård er en initiativrig landsby der hele tiden stræber efter fornyelse. Forsamlingshuset danner rammen for stedet hvor lokale mødes i alle anledninger trængte til stor ombygning.
Lokalnyt

Landsbyordningen i Voerladegård tænker nyt

15. september 2021
Landsbyordningen i Voerladegård har fået to nye ansigter på poster i huset. Fra august 2021 er Jeanette Handberg ansat som daglig leder af børnehave, SFO og klub, og Ebbe Bødtkjer er ny formand for Landsbyordningen.
Lokalnyt

Voerladegård kirke er åben!

15. januar 2021
Under de næste 3 ugers nedlukning af Danmark, åbner Voerladegård kirke særligt op. Til daglig er der åbent i Voerladegård kirke i tidsrummet 8 – 16, når der er personale på kirkegården. Men i uge 3, 4 og 5 er kirken indrettet med en krukke med små bibelord, man frit kan tage med sig, og mulighed for at tænde et lys.
Lokalnyt

Børns rettigheder kommer på skemaet på Voerladegård Skole

19. november 2020
På Voerladegård Skole i Voerladegård arbejder eleverne med Børnenes U-landskalender, som i år støtter et uddannelsesprojekt i Etiopien. Som led i undervisningen får skolen i uge 48 besøg af Emilie Bottke og Kirstine Iversen fra Spejderne, som skal holde en workshop for eleverne om Etiopien, børns rettigheder og magiske kaffebønner.
Lokalnyt

Friluftslivet fortsætter hos KFUM-spejderne i Voerladegård

4. september 2020
Danskerne er valfartet ud i naturen i foråret og sommeren. Det viser tal fra Naturstyrelsen, som i første halvår af 2020 oplevede det største antal overnatninger i det fri nogensinde. Hos KFUM-spejderne i Voerladegård er man klar til at byde børn, unge og voksne på endnu mere friluftsliv.
Lokalnyt

Ildsjælene bor i Voerladegård

16. maj 2020
I begyndelsen af året fik beboerne i Voerladegård en ny flot titel: Årets Landsby i Skanderborg kommune. Titlen er meget fortjent da byen har et meget højt antal af ildsjæle som har mange bolde i luften og som tiltrækker nye indbyggere, de laver masser af aktiviteter for indbyggerne og gør byen til et godt sted at bo. Vi satte et par af ildsjælene stævne, og mødte formanden for Voerladegård Borgerforening Brian Toft og sekretær i bestyrelsen Thomas Hedegaard, og hørte om hvad de går og laver i byen.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021