Voldsom brand i Brædstrup: Bygning overtændt og tagkonstruktion kollapsetBRÆDSTRUP - En voldsom brand brød ud på Horsensvej i Brædstrup tidligt torsdag morgen, hvilket resulterede i en overtændt bygning og en kollapset tagkonstruktion. Sydøstjyllands Brandvæsen station Brædstrup modtog en alarm om branden klokken 01:11 og rykkede hurtigt ud til stedet.

Af beredskabdk.dk

Ved brandvæsnets ankomst var bygningen allerede overtændt, og brandfolkene påbegyndte straks slukningsarbejdet. Flammerne var så voldsomme, at tagkonstruktionen faldt sammen under branden. Det er endnu uvist, hvad der forårsagede branden, og hvorvidt der var nogen tilskadekomne.

Brandvæsenet arbejdede ihærdigt for at begrænse skaderne og forhindre, at ilden spredte sig til nærliggende bygninger. Brandårsagen og omfanget af skaderne er fortsat under efterforskning af de relevante myndigheder.

Sydøstjyllands Brandvæsen station Brædstrup vil fortsat overvåge situationen og opdatere offentligheden om eventuelle nye oplysninger vedrørende branden på Horsensvej.
 

Beredskabdk.dk

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023