yding

Motor

Adrenalin og samarbejde i solskin

24. april 2023
Yding dannede rammen om fart, spænding og fællesskab, da motorsportsentusiaster samledes til Yding Rally Special 2023. Der var 79 hold, drama på ruten og stærk lokal opbakning.
Motor

Lokal co-driver Jens Fisker tilbage i kampen ved Yding Rally Special

18. april 2023
Horsens Automobil & Motor Klubs Yding Rally Special finder sted lørdag 22. april og byder på en stor del af den danske rallyelite. Blandt deltagerne finder vi Danmarks yngste co-driver, Jens Fisker fra Østbirk, som sammen med Søren Bøgeskov fra Hammel tager revanche efter et uheldigt afbræk i 2022.
Lokalnyt

Opdagelsestur på Yding og Østbirk Kirkegårde

29. marts 2023
I påskens anledning inviteres børn og voksne til en sjov og hyggelig udflugt på Yding og Østbirk Kirkegårde. Sognepræst Lone Buhl og menighedsrådene glæder sig til at byde alle velkommen til denne anderledes og spændende oplevelse.
Lokalnyt

Kim Larsen lever

15. marts 2023
Musiker og sanger Karsten Holm er en mand som spænder bredt i sit repertoire. Tirsdag i sidste uge fik en fyldt kirke i Yding glæden af at høre flotte udgaver af Kim Larsens udødelige klassikere.
Lokalnyt

Genbrug er sagen for Lisbeth

23. november 2022
I Yding holder Lisbeth Tokkesdal til og hun tog for kort tid siden springet og blev fuldtidsselvstændig med sin virksomhed RumIgen som arbejder med genbrug i indretning af hjem og kontorer.
Motor

Rallytest blev succes

3. maj 2022
Det lokale rally team Tom Petersen og Steen Larsen deltog i Yding Rally sprint med den nye bil Subaru Impreza wrx sti. Det blev en succes for teamet.
Motor

Far og søn med i lokal rallyløb

26. april 2022
Det var atter tid til det traditionsrige rally special på vejene nord og vest for Yding, og de to lokale kørere, Jens og Christian Fisker var med som co-drivere hos henholdsvis Jens Møibæk og Søren Bøgeskov.
Motor

HAMK Special Rally i Yding

19. april 2022
Yding Grønt på Skovhøjvej 8 i Yding ved Østbirk er søndag den 24. april rammen omkring det efterhånden traditionsrige Yding Rally Special, som køres på vejene nord og øst for Yding by. Det er Horsens Automobil & Motor Klub, med løbsleder Michael Gøttrup i spidsen, som arrangerer løbet, der tiltrækker deltagere fra hele Danmark.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023