yding

Lokalnyt

Genbrug er sagen for Lisbeth

23. november 2022
I Yding holder Lisbeth Tokkesdal til og hun tog for kort tid siden springet og blev fuldtidsselvstændig med sin virksomhed RumIgen som arbejder med genbrug i indretning af hjem og kontorer.
Motor

Rallytest blev succes

3. maj 2022
Det lokale rally team Tom Petersen og Steen Larsen deltog i Yding Rally sprint med den nye bil Subaru Impreza wrx sti. Det blev en succes for teamet.
Motor

Far og søn med i lokal rallyløb

26. april 2022
Det var atter tid til det traditionsrige rally special på vejene nord og vest for Yding, og de to lokale kørere, Jens og Christian Fisker var med som co-drivere hos henholdsvis Jens Møibæk og Søren Bøgeskov.
Motor

HAMK Special Rally i Yding

19. april 2022
Yding Grønt på Skovhøjvej 8 i Yding ved Østbirk er søndag den 24. april rammen omkring det efterhånden traditionsrige Yding Rally Special, som køres på vejene nord og øst for Yding by. Det er Horsens Automobil & Motor Klub, med løbsleder Michael Gøttrup i spidsen, som arrangerer løbet, der tiltrækker deltagere fra hele Danmark.
Lokalnyt

Yding Grønt kan fortsætte

5. april 2022
Mediet Food Supply skriver at efter tre uger med rekonstruktion er fremtiden sikret Yding Grønt. Virksomheden er købt af ejerne bag DanGrow, DanRoots og Månsson, der alle er medlemmer af salgsfællesskabet Gasa Nord Grønt.
Lokalnyt

Pløjning med veterantraktor ved Yding

30. marts 2022
Lørdag gik vejr og maskineri op i en højere enhed, da ca. 15 veterantraktorer mødtes på marken mellem Yding kirke og Yding Skovhøj, og i fællesskab fik man pløjet den store mark.
Lokalnyt

Masser af børn og forældre til fastelavn i år

1. marts 2022
Vi har her samlet en oversigt med de steder som afholdte fastelavn og tøndeslagning. Avisen har haft folk ude og besøge mange steder og vi har også modtaget materiale i form af fotos og tekster fra vores læsere – der skal lyde en stor tak herfra.
Lokalnyt

Fællessang fra den danske sangskat

5. august 2021
Der er 8 tirsdage i træk – i tidsrummet 17.00 – 17.45 i henholdsvis Østbirk Præstegård – Østbirk Præstegårdshave – Østbirk Kirke – Hansted Kirke - Hansted Præstegårds have og Yding Kirkegård blevet sunget fællessang fra den danske sangskat. Det har været de bedste tirsdage!

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

22/09-22 Varebil udbrændt på Stigsholmvej lidt udenfor Brædstrup
22. sep 2022