yding

Lokalnyt

Fællessang fra den danske sangskat

5. august 2021
Der er 8 tirsdage i træk – i tidsrummet 17.00 – 17.45 i henholdsvis Østbirk Præstegård – Østbirk Præstegårdshave – Østbirk Kirke – Hansted Kirke - Hansted Præstegårds have og Yding Kirkegård blevet sunget fællessang fra den danske sangskat. Det har været de bedste tirsdage!
Lokalnyt

Syng – syng, syng og vær glad…

16. juni 2021
8 tirsdage i tidsrummet 17.00-18.00 indbydes du til at komme og synge med og sluttelig snakke over en sodavand eller øl. Det er hovedsagelig de Nye Højskolesangbøger, der skal slides på.
Motor

Heino Mejer til tops i lokal rally special

26. april 2021
Ved starten på årets rallysæson proklamerede sidste års danmarksmester for historiske biler over 2.000 ccm, Heino Mejer, at han i 2021 blot ville køre lidt hillclimb og rallysprint med sin fine Volvo 242 Turbo. Det er stadig målet, men i dag hentede han alligevel den halvpensionerede bil ud af værkstedet. Sammen med sin faste co-driver, Bo Mølgaard, deltog han i hjemmeklubben, Horsens Automobil & Motor Klubs 100-års jubilæums rally special, som blev kørt ved Yding nordvest for Horsens.
Lokalnyt

Maleriudstilling i Yding kirke

10. marts 2021
Fra midt i marts og hele april kan man se maleriudstilling i Yding kirke. Det er Hanne Borre, som udstiller nogle af sine malerier. Det drejer sig om en serie med titlen LYS, som er malet i år, og som viser forskellige aspekter af sollysets spil i træer, på græs og i vand – altså natur-billeder med solstråler i, et emne, som man i menighedsrådet synes passer godt til kirkens budskab, til den kommende sommer og til håbet for en lysere fremtid, når pandemien er kommet under kontrol og de fleste er vaccinerede, og samfundet åbnet igen.
Lokalnyt

Skjult klausul fik Jan i menighedsrådet

27. januar 2021
Yding sogn er et af landets mindre med kun 400 sognebørn. Smukt placeret ved Yding Skovhøj og en kirke som blev renoveret for få siden, ligner det et postkort. Formanden for menighedsrådet Jan Hougaard symboliserer også stabiliteten da han har siddet på posten i 25 år. Sammen med menighedsråd sørger de for at holde kirken levende og vedkommende for alle.
Lokalnyt

Aflysninger af gudstjenester

8. januar 2021
Fra kirkerne i vores område bringer vi oplysninger om gudstjenesterne, som de fleste steder er aflyst indtil 24. januar. Hvis kirke ikke er nævnt, kan man selv kontakte kirken. Denne artikel vil blive opdateret hvis der kommer nye informationer.
Lokalnyt

Falken fløj højt i Yding

31. oktober 2020
Torsdag aften var var Yding kirke fyldt med det tilladte antal personer som var kommet for at opleve Falkemanden, som er kendt fra tv-programmet Alene i Vildmarken.
Lokalnyt

Turen går til: Ejer Bavnehøj og Yding Skovhøj

11. juli 2020
Det tætteste vi kommer på bjerge i Danmark området Ejer Bjerge som ligger mellem Horsens og Skanderborg i kort afstand fra E45. Området indeholder indenfor få kilometer de tre højeste ”bjerge” i Danmark og er absolut et besøg værd bare for udsigtens skyld.
Lokalnyt

Gudstjenester på nettet hitter

3. april 2020
Selvom kirkerne er lukket ned for næste alle gudstjenester og handlinger, vil præsterne og sognene gerne nå ud til deres menigheder og med opfindsomhed og lidt teknisk snilde, er mange præster blevet deres egne små tv-stationer og udsender gudstjenester i denne svære tid.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021