Lokal co-driver Jens Fisker tilbage i kampen ved Yding Rally Special(Foto Viggo Johansen)

Horsens Automobil & Motor Klubs Yding Rally Special finder sted lørdag 22. april og byder på en stor del af den danske rallyelite. Blandt deltagerne finder vi Danmarks yngste co-driver, Jens Fisker fra Østbirk, som sammen med Søren Bøgeskov fra Hammel tager revanche efter et uheldigt afbræk i 2022.

Af Jørn Kildall. Foto Viggo Johansen.

Yding Grønt på Skovhøjvej 8 i Yding ved Østbirk danner rammen om det traditionsrige Yding Rally, arrangeret af Horsens Automobil & Motor Klub med løbsleder Michael Gøttrup i spidsen. Løbet tiltrækker deltagere fra hele landet og bruges ofte som opvarmning til 1. afdeling af Danmarksmesterskabet i rally, der køres i Tyskland fra 4. til 6. maj.

Med over 60 deltagere på deltagerlisten bliver der hård konkurrence i de forskellige klasser. Ib Kragh/Karsten Isaksen stiller op i en spritny Hyundai I20N Rally2, mens Jesper Bisted/Arly Larsen kører i en nyindkøbt Citroën DS3 R5.

Fra HAMK deltager Ulrik Pedersen/Dorte Rosenberg i klasse 3, samt Heino Mejer, der prøver kræfter som co-driver for Benny Andersen fra Herning i en Mitsubishi EVO6. Familien Mejer fra Horsens er godt repræsenteret med både René Mejer og Kurt Mejer, der stiller op i henholdsvis Volvo 480 Turbo og Volvo 242 Turbo.

 

(Foto Viggo Johansen)

Lokale Jens Fisker, som kørte hele DM-sæsonen i 2022 sammen med Søren Bøgeskov, måtte vinke farvel til et næsten sikkert Danmarksmesterskab efter en voldsom afkørsel i finaleløbet. Nu får de mulighed for at tage revanche og vise deres kunnen ved Yding Rally Special.

Lyngdalsvej, Hedevej, Gantrupvej og Møldrupvej ved Yding danner scenen for dette spændende rallyarrangement. Rallycentrum og service er hos Yding Grønt, og servicepladsen åbner kl. 7:00 med teknisk kontrol indtil kl. 9:00. Første bil starter kl. 10:00, og publikum kan få information om prøverne på servicepladsen for at finde de sikreste steder at følge løbet.

Følg alt om Yding Rally 2023 på HAMKs hjemmeside: www.hamk.dk og vær med til at støtte Jens Fisker og de andre dygtige rallykørere i deres jagt på sejren.

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024