6 ugers rundrejse i Sydafrika, Namibia & BotswanaDu kan komme på en seks uger lang rejse til Sydafrika, Namibia & Botswana – på Søvind bibliotek onsdag den 1. marts kl. 19. 

Det er Dorte og Ole Østergaard, der fortæller om deres tur - 4 uger og 5000 km gennem Sydafrika fra Johannesburg gennem Kruger og Addo nationalparker, vandreture i Drakensbjergene. Turen bød også på hvalsafari i Hermanus, pingviner ved Cape Town og vandreture på kap det gode håb og Taffelbjerget.

Derefter fulgte godt 2 uger, hvor parret sammen 9 andre rejsende, tog på en rundrejse i en ombygget truck, gennem Namibia, hvor de passerede Sossusvlei & Deadvlei's imponerende sandklitter, Swakopmund ved Atlanterhavet og Botswana, besøgte Himba Folket, derefter videre til Etosha National Park, et af de vigtigste reservater og tilflugtssteder for dyr i Afrika. De fortsatte herfra til det mægtige Okavango delta, hvor de bl.a. var på helikopter tur over deltaet. Turen sluttede ved Chobe National Park, et fantastisk økosystem af søer, øer, kanaler og flodsletter, med et meget rigt dyre- og fugleliv. Inden turen sluttede helt, nåede parret også at se det mægtige Victoria vandfald i Zimbabwe.

Billetter til foredraget koster 25 kr. og inkluderer en kop kaffe eller te og lidt sødt.
 

Lignende artikler

Horsens bibliotek

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024