Troels Bering: Når kaos bliver til klarhed!Troels Bering. (Foto: Toke Hage)

Mød Troels Bering, sognepræst og tidligere Lego Master-deltager, der tager os med på en oplysende rejse gennem et liv med ADHD, bryder fordomme og åbner øjnene for vores forståelse af denne diagnose.

Af Jørn Kildall. Foto Toke Hage

På en hyggelig onsdag aften, den 11. oktober kl. 19, bliver Hovedgård Bibliotekets rum fyldt med forventning og nysgerrighed. Her træder Troels Bering frem i lyset, ikke som sognepræst eller tv-deltager, men som menneske med en historie, der venter på at blive fortalt.

Fra kaos til klarhed

Troels’ rejse begyndte i 2022, hvor en henvisning til udredning for ADHD blev startskuddet til selverkendelse. Skulle diagnosen vise sig sand, ville mange brikker falde på plads, og et liv af gåder og mysterier ville endelig give mening.

Mødet med fordommene

Trods diagnosen har det ikke altid været let at åbne op for dialogen om ADHD og højere uddannelse. Kommentarer som "Du er jo ikke dum" har fyldt rummet, men som Troels understreger, er ADHD langt fra en dumhedsdiagnose.

Forståelse og accept

Som mangeårig underviser af konfirmander med ADHD, har Troels en dyb indsigt i og forståelse for, hvad det virkelig betyder at leve med denne diagnose. Det er hans mission at oplyse og ændre vores syn på ADHD.

Åbenhed omkring ADHD

Troels’ foredrag inviterer os ind i en verden af misforståelser og åbner vores øjne for de ting, vi måske ikke vidste om vores medmennesker. Han belyser, hvordan vi sammen kan bygge broer af forståelse og accept.

Info om billetter

For kun 25 kroner kan du blive en del af denne oplysende aften. Billetter kan erhverves på biblioteket eller via dets hjemmeside. Vel mødt til en aften, hvor vi sammen kan lære, forstå og vokse!
 

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024