63 parcelhusgrunde revet væk63 kommunale byggegrunde - 30 ved Nørrestrand og 33 i Hatting - blev revet væk efter budrunden blev afsluttet onsdag den 19. maj. 

Der var overvældende interesse for at lægge et bud på én af grundene i henholdsvis Hatting eller ved det nye boligområde nord for Nørrestrand, og det betyder, at der hurtigt blev udsolgt i de to udstykninger, der var udbudt til salg.

De 30 byggegrunde på mellem 705 og 1.068 kvadratmeter ved Nørrestrand - Henning Grønlund Carlsens Vænge - havde mindstepriser på mellem 800.000 kr. og 1.250.000 kr., og der blev budt pænt over mindstepriserne på flere af grundene.

Det samme var tilfældet for de 33 byggegrunde i Hatting - Valborgs Vænge - hvor mindstepriserne var sat fra 650.000 kr. til 925.000 kr. for grunde mellem 800 og 1.028 kvadratmeter.

- Vi havde en klar forventning om, at der ville være rift om de nye grunde ved Nørrestrand og i Hatting, men det, vi har oplevet i denne budrunde, overgår hvad vi havde ventet. Priserne på flere af grundene er efter Horsens-forhold blevet meget høje, og det viser jo bare, at det for rigtig mange er meget attraktivt at bygge og bo i Horsens Kommune, siger borgmester Peter Sørensen.

Han tilføjer, at de mange, der lagde et bud på en grund, men som blev skuffede, snart får en ny mulighed.

- Vi har en ny udstykning på vej ved Nørrestrand, hvor der på Georg Walther Andersens Vænge til august kommer 18 parcelhusgrunde til salg. Og samtidig er der lige nu to projektgrunde i samme område i udbud, hvor der påtænkes opførelse af f.eks. rækkehuse. På Kvistvænget i Hatting er der også fortsat parcelhusgrunde til salg, siger Peter Sørensen.

Han understreger, at det er utrolig vigtigt, at der er plads til alle i Horsens Kommune, og at der er parcelhusgrunde til salg i mange forskellige prisklasser.

- Det er klart, at priserne på vores parcelhusgrunde stiger, når efterspørgslen stiger. Og når renten på et realkreditlån fortsat er meget lav, ja så kan man opleve betydelig højere grundpriser, end vi er vant til. Men jeg vil gerne fremhæve, at der findes grunde og boliger i alle prisklasser i vores kommune, og at der skal være plads til alle, siger Peter Sørensen.

Horsens Kommune

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021