Åbent hus for Gud og hvermand i Østbirk PræstegårdMette Bock og Lone Buhl.

Mette Bock fortæller under overskriften: Et liv i overhalingsbanen. Torsdag 29. september kl. 10.30 – 12.00 (Dørene åbner kl. 10.00). 

Mette Bock, hvornår sover hun tænker jeg nogle gange? Mette Bock er alt andet end træt. Der er fuld fart på Mette – og det samtidig med, at hun er så empatisk og utrolig grundig og ordentlig til det hun har med at gøre. Jeg tror at Mette er født ”med fart over feltet”.

Denne torsdag formiddag vil Mette fortælle om sit liv – der ikke har foregået kun i sofaen. Det bliver spændende at høre.

Uden mad og drikke duer helten jo ikke… Så de frivillige damer er mødt ind fra morgenstunden – har dækket borde og lavet det skønneste tarteletfyld og brygget kaffen.

Slagplanen: Kl. 10.30 synges der et par sange fra Højskolesangbogen. Der spises tarteletter og hældes kaffe op i kopperne.

Kl. 11.10 Mette Bock fortæller

11.50 vi synger fra Højskolesangbogen og siger farvel til hinanden

Til orientering: Lone Buhl er ansat på fuldtid her i Østbirk og Yding – dog skal cirka 20 procent af Lones tid bruges i Hansted/Lundum og i Horsens. Mette Bock er ansat således: 50 procent til Østbirk og Yding. 35 procent til Hansted/Lundum og 15 procent til psykiatrien.
 

Lone Buhl Pedersen

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023