Åes: Fælles Kristi himmelfart i det grønne!(arkivfoto)

Voer Herreds pastorat og Åes forsamlingshus er gået sammen om en fælles Kristi Himmelfarts gudstjeneste som foregår på plænen ved forsamlingshuset.

Ved Kristi himmelfart fejrer vi, at Jesus forlader os for at være til stede overalt. Der er dermed et element af fravær i Kristi himmelfart, men det erstattes af et nærvær, der er mindst lige så stærkt som Jesu konkrete tilstedeværelse mellem sine venner. 

Kristi himmelfart er en bevægelse, der på én gang går både opad og udad. Jesus farer til himmels, men vi kan ikke blive stående og kigge op i himlen. Som mennesker må vi både være himmelvendte, men samtidig udadvendte mod det, der foregår lige omkring os. I himmelfarten bliver vi bedt om at gå ud og gøre alt det til virkelighed, som Jesus har vist os.

Konkret vil vi vise denne bevægelse ved at vi sammen "slipper" Jesus fri på bjerget Kristi himmelfart, men vi går ned igen for at være sammen med hinanden.

Prædikenen vil blive afholdt i fællesskab af Troels Bering og Anne Marie Vrang Poulsen - og læsningerne ved gudstjenesten vil Jane Fromberg stå for. Organist og sanger er Poul Henrik Andersen og Lars Raunsø.

Det vil være en god idé at tage et tæppe eller en campingstol med, hvis man vil sidde mere komfortabelt. Efter gudstjenesten er der mulighed for at nyde sin medbragte mad i det grønne – og der vil også være mulighed for en kop kaffe. Så! – Pak en madkurv - medbring det gode humør og kom og vær med i en festlig gudstjeneste for hele familien.

I tilfælde af regn afholdes gudstjenesten i forsamlingshuset.

Alle er velkomne!

Tidspunktet er torsdag den 13.maj kl.11.00 ved Åes forsamlingshus.
 

Lignende artikler

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Kemikalieudslip i Nim
06. maj 2024