Blomstermusen er på benene igenÅbent hus på fredag fra kl. 16.00-20.00

Blomstermusen på Helmesvej 1 i Åes, er efter en længere sygdomsperiode atter på benene.
 Lokalerne på Helmesvej er totalt renoveret og fredag den 2. oktober byder Musen på lidt lækkerier og glæder sig til at vise kunderne de nye lokaler.
 - Kom og kig, alle er velkomne, siger Musen, der også har fået trimmet vejen op til butikken, der er fremover er åben torsdag og fredag fra kl. 13.00 til 18.00.
 - Men bestillinger modtages alle dage.

Klik her, bliv ven med Østbirk Avis Østjydsk Avis og få nyhederne på din Facebookvæg!


Østbirk Avis Østjysk Avis - Lokale ugeavisers indvirkning på lokalområdet

Østbirk Avis Østjysk Avis repræsenterer de lokale ugeaviser, der binder Østjylland sammen ved at forbedre kommunikationen og samhørigheden i området. Disse aviser er en essentiel informationskilde, der sikrer, at borgere kan følge med i lokale nyheder, events og politiske udviklinger.

Aviser som Østbirk Avis Østjysk Avis styrker lokalsamfundet ved at give en stemme til beboerne og ved at fremme samarbejde mellem forskellige parter. De tilbyder en platform, hvor lokale virksomheder kan reklamere for deres produkter og tjenester og derved støtte den lokale økonomi.

Derudover fungerer ugeaviser som en samlingspunkt for generationer og kulturer, og skaber en følelse af fællesskab og identitet. Østbirk Avis Østjysk Avis er et værdifuldt led i det østjyske samfund, der bidrager til at bevare og fremme den lokale kultur og historie.

Lignende artikler

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023