Blues festival på Kattrup Stadion(Foto Jørn Kildall)

Under stålgrå skyer blev Kattrup Stadion forvandlet til en blues-oase, da solen tilsidst valgte at skinne ned over de mange musikelskere.

Tekst og fotos Jørn Kildall

De mange frivillige og arrangørerne havde kastet blod, sved og tårer ind i opbygningen af den hyggelige og intime festival. Med hjerte og sjæl var hvert hjørne af "Kattrup Stadion" forvandlet til et sted, hvor musikelskere kunne mødes i broderskab.
 

(Foto Jørn Kildall)

Borgmesterens blå toner

Selvom borgmester Peter Sørensen ikke mener, han er særlig musikalsk, blev hans erindringer fra en blueskoncert i USA et varmt og personligt startskud for festivalen. Han delte sin oplevelse med et smil, hvorefter konferencier Peter Kruse overtog rampelyset og løftede stemningen yderligere.
 

Gunni Mogensen står i spidsen for Blues Festival i Kattrup. (Foto Jørn Kildall)

En musikalsk rejse

Det var tydeligt, at Old School Rockin´ Blues Festival havde noget for enhver smag. Fra den danske blues-legende Ole Frimer og hans band, der indtog scenen først, til Trickbag fra vores naboer i Sverige og de soulfyldte toner fra franske Fred Chapellier & Band. Og selvfølgelig, svenske Lisa Lystam Family Band, der sørgede for, at ingen gik hjem før sidste nummer.
 

(Foto Jørn Kildall)

Den perfekte størrelse

For Gunni Mogensen og de andre bag denne enestående festival var antallet af solgte billetter lige præcis, hvad hjertet begærede. Intimt, overskueligt og med plads til at alle kunne mærke musikkens hjerteslag tæt på.

Således blev en dag, der startede med truende skyer, forvandlet til en uforglemmelig fest af blues, fællesskab og festivitas på Kattrup Stadion. Blues-elskere kan kun håbe, at denne tradition vil fortsætte i mange år frem.
 

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Kemikalieudslip i Nim
06. maj 2024