Kattrup

Kattrup er en charmerende landsby beliggende nær Hovedgård i Horsens Kommune. Med sin smukke natur og rolige atmosfære er Kattrup et ideelt sted for dem, der søger et fredeligt tilflugtssted i det jyske landskab.

Landsbyens historie går tilbage til 1500-tallet og har rødder i landbruget. Kattrups landlige karakter er stadig tydelig i dag, hvor marker og gårde præger landskabet. Den lokale kirke, Kattrup Kirke, er et vidnesbyrd om landsbyens historie og kulturarv og er et populært besøgsmål.

Kattrup er omgivet af smukke naturområder, der indbyder til vandreture og cykling. Den nærliggende Skanderborg Sø og Horsens Fjord er ideelle steder for sejlads, fiskeri og svømning, mens skovområderne i nærheden byder på afslappende ture og naturoplevelser.

Landsbyens placering gør det nemt at udforske de omkringliggende byer og seværdigheder. Hovedgård, med sine indkøbsmuligheder og kulturelle arrangementer, ligger blot få minutter væk, og Horsens by er heller ikke langt væk og tilbyder et bredt udvalg af aktiviteter og oplevelser.

Kattrup er en skjult perle i Horsens Kommune, der imponerer med sin landlige skønhed, historiske charme og ro. Besøgende vil uden tvivl værdsætte den fredelige atmosfære og den smukke natur, der omgiver denne hyggelige landsby.


 

Lokalnyt

BluesHouse gør det igen – Fed blues i Kattrup

28. marts 2023
Når viljen er der, kan alt lade sig gøre, og det så man fredag aften i Kattrup forsamlingshus. På scenen stod Vega Strauss Band. To guitarister, en bassist og en trommeslager. Fra starten blev publikum advaret om, at der ville blive spillet højt – men som arrangør Gunni Møller Mortensen sagde i pausen, det er jo ikke en kortaften. Der blev spillet højt, men lydfolkene fra Kabelmanden i Grumstrup sørgede for, at lyden var ren og klar.
Lokalnyt

Dato forvirring i Kattrup

27. marts 2023
Det er sæson for generalforsamlinger, og Kattrup Forsamlingshus er ingen undtagelse. Men denne gang er der opstået en lille, humoristisk hændelse, der har skabt forvirring omkring datoen for den store begivenhed.
Lokalnyt

Stort blues-setup i Kattrup

25. oktober 2022
De gode musikarrangører i Kattrup kunne lørdag aften invitere indenfor til en blueskoncert med stort internationalt snit. Her stod de kommende blues-stjerner side om side på scenen i Kattrup forsamlingshus.
Lokalnyt

Fed blå fest i Kattrup

30. august 2022
Der trak regnvejrsskyer op over Kattrup, men heldigvis havde de et ærinde i den østlige del af landet og Gunni Mogensen som er bagmanden bag Blues Festival kunne ånde lettet op.
Lokalnyt

Kom til bluesfest i Kattrup

9. august 2022
Kære læsere, lørdag 27-8 fyres der op under Old School Rockin´ Blues festivalen 2022, med hele 5. internationale TOP bands fra Europa og USA og det er lige i jeres baghave, nærmere bestemt på festivalpladsen på Gl. Kattrupvej 41 i Kattrup.
112

Storslået koncert i lille forsamlingshus

15. marts 2022
Hovedgård Bluesfest havde endnu engang trommet blues/rock folket sammen til en fantastisk koncert på den lille STORE LIVE scene i Kattrup og det viste sig hurtigt at de omkring 75. tilstedeværende nikkede anerkendende til bandet, da de indtog scenen ved 21:00 tiden med lyd, lys og performance i topkvalitet!
Lokalnyt

Nello & The Helping Hand Blues Band

23. februar 2022
Hermed vil vi gerne indbyde jer til årets første love koncert, fredag 11. marts i BluesHouse/Kattrup Forsamlingshus. Aftenen begyndes vanen tro, med fællesspisning kl. 19:00, hvor Stig og hans finere mænd, kokkererer og serverer en to. retters menu for kun 125 kr. og kun i forbindelse med koncerten.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023