Kattrup

Lokalnyt

Nytårshilsen fra Hovedgård Bluesfest

12. januar 2021
Så forsvandt 2020, året som på flere måder vil gå over i historien og for Hovedgård Bluesfest´s vedkommende forlod vi 2020 med indtil flere aflyste koncerter, koncerter som aldrig nåede at blive annonceret, derimod var vi af forårets Covid 19 situation nødsaget til at annullere kontrakter med bands som amerikanske The Chris O´Leary Band, danske Ole Frimer Band og efteråret fortsatte med flere aflysninger, så nej, 2020 har bestemt ikke været sød, eller blød ved vores lille LIVE spillested i Kattrup (BluesHouse)
Lokalnyt

Vi synger julen ind i Kattrup kirke

10. december 2020
Lillejuleaften den 23. december kl.14.00 synger vi julen ind i Kattrup kirke. Det er sidste chance for at få smurt stemmen inden det går løs den 24.december.
Lokalnyt

Nyt fra Kattrup-Tolstrup sogne

28. november 2020
Kattrup sogn har 3 mandater i menighedsrådet, og Tolstrup sogn 5 mandater. Der var valg-forsamling i september, men det lykkedes ikke at få valgt det nødvendige antal medlemmer, hvorfor det ifølge lovgivningen blev nødvendigt at afholde en ekstraordinær valgforsamling 6. oktober, og så lykkedes det at få et helt menighedsråd. Der er blevet indvalgt 3 nye med-lemmer fra Kattrup og 2 nye fra Tolstrup sogn.
Lokalnyt

Jyttes Ibsens afsked fra Kattrup og Tolstrup

12. oktober 2020
Det blev en vellykket dag trods corona restriktioner. I Tolstrup kl. 9.30 var der det antal kirkegængere, der måtte være. Der blev fejret høstgudstjeneste i den smukt pyntede kirke med de kendte salmer - på engang vemodigt men også festligt. Jytte Ibsen kunne sige farvel til menigheden i Tolstrup efter 33 år som præst.
Lokalnyt

Propperne sprang for Preben

14. september 2020
Kirkesanger i Tolstrup og Kattrup kirker, Preben Egeholdt blev fejret i Kattrup kirke for 50 år som kirkesanger. En fyldt Kattrup kirke lykønskede Preben og champagnepropperne sprang efter søndagens gudstjeneste.
Lokalnyt

Blå blink og blues musik i Hovedgård

16. juni 2020
Mød Gunni Møller Mogensen, formand for Hovedgård Bluesforening, som egentlig ikke kunne lide bluesmusik til at begynde med, men han kom til at elske den og nu er han en af de store drivkræfter bag de velbesøgte blueskoncerter i forsamlingshuset i Kattrup, som gæsterne gerne rejser langt for at opleve.
Lokalnyt

Kattrup slap kattene løs i forsamlingshuset

8. februar 2020
Lad os bare sige det som det er – de kan noget helt særligt i Kattrup når det drejer sig om at tiltrække toppen af danske og udenlandske bluesorkestre, og fredagens længe ventede koncert var heller ingen undtagelse, da Århusianske Trouble Cats lagde vejen for forsamlingshuset.
Lokalnyt

De modne damer strikker

21. november 2019
I Kattrup Kirkehus mødes 8-10 standhaftige modne damer hver torsdag, for at dyrke fællesskabet og deres passion – strikning!

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Bakkelandets Friskole - Børnehave - Vuggestue
07. jun 2021