Kattrup

Lokalnyt

Så kom der endelig blå toner fra Kattrup

30. august 2021
Efter at måtte aflyse blues festivalen i Kattrup sidste år kunne man igen byde blueshungrende gæster velkommen indenfor, for at nyde det flotte musikprogram som blev afholdt i helt nye rammer, med plads til endnu flere gæster.
Lokalnyt

Bluesen kan ikke holdes nede

29. juni 2021
2020 blev et år, hvor kulturen døde, hvilket også betød at årets store live arrangement i Kattrup måtte aflyses. Nu nynner vi så her i 2021 med på sidste vers af virus blues og lørdag den 28-8-2021 fra middag til midnat, kan vi endelig igen blænde op for en omgang kvalitets blues, rock og roots live musik i det store telt.
Lokalnyt

Nytårshilsen fra Hovedgård Bluesfest

12. januar 2021
Så forsvandt 2020, året som på flere måder vil gå over i historien og for Hovedgård Bluesfest´s vedkommende forlod vi 2020 med indtil flere aflyste koncerter, koncerter som aldrig nåede at blive annonceret, derimod var vi af forårets Covid 19 situation nødsaget til at annullere kontrakter med bands som amerikanske The Chris O´Leary Band, danske Ole Frimer Band og efteråret fortsatte med flere aflysninger, så nej, 2020 har bestemt ikke været sød, eller blød ved vores lille LIVE spillested i Kattrup (BluesHouse)
Lokalnyt

Vi synger julen ind i Kattrup kirke

10. december 2020
Lillejuleaften den 23. december kl.14.00 synger vi julen ind i Kattrup kirke. Det er sidste chance for at få smurt stemmen inden det går løs den 24.december.
Lokalnyt

Nyt fra Kattrup-Tolstrup sogne

28. november 2020
Kattrup sogn har 3 mandater i menighedsrådet, og Tolstrup sogn 5 mandater. Der var valg-forsamling i september, men det lykkedes ikke at få valgt det nødvendige antal medlemmer, hvorfor det ifølge lovgivningen blev nødvendigt at afholde en ekstraordinær valgforsamling 6. oktober, og så lykkedes det at få et helt menighedsråd. Der er blevet indvalgt 3 nye med-lemmer fra Kattrup og 2 nye fra Tolstrup sogn.
Lokalnyt

Jyttes Ibsens afsked fra Kattrup og Tolstrup

12. oktober 2020
Det blev en vellykket dag trods corona restriktioner. I Tolstrup kl. 9.30 var der det antal kirkegængere, der måtte være. Der blev fejret høstgudstjeneste i den smukt pyntede kirke med de kendte salmer - på engang vemodigt men også festligt. Jytte Ibsen kunne sige farvel til menigheden i Tolstrup efter 33 år som præst.
Lokalnyt

Propperne sprang for Preben

14. september 2020
Kirkesanger i Tolstrup og Kattrup kirker, Preben Egeholdt blev fejret i Kattrup kirke for 50 år som kirkesanger. En fyldt Kattrup kirke lykønskede Preben og champagnepropperne sprang efter søndagens gudstjeneste.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021