Borgmester Peter Sørensen tilbage på jobbetBorgmester Peter Sørensen tilbage på jobbet fra torsdag 18. marts.

Torsdag 18. marts vender Horsens Kommunes borgmester tilbage til hverdagen.

Borgmester i Horsens Kommune, Peter Sørensen, der siden begyndelsen af februar har været sygemeldt på grund af rygproblemer, vender nu tilbage til arbejdet som borgmester. Det sker torsdag den 18. marts.

Dermed kan fungerende borgmester Andreas Boesen vende tilbage til sit civile job og sin titel som 2. viceborgmester efter, at han på et byrådsmøde den 5. februar fik overdraget borgmesterhvervet midlertidigt.

Peter Sørensen har fået en raskmelding fra sin læge og føler sig 100 procent klar til at genoptage arbejdet som borgmester.

- Jeg fik for flere år siden en diskusprolaps, som også betød, at jeg fik et implantat for at støtte min ryg, og det er sådan set gået godt i mange år. Men siden efteråret sidste år har jeg haft store smerter, som bare blev værre og værre, og som jeg til sidst var nødt til at gøre noget ved. Jeg har været gennem en række undersøgelser og har siden min sygemelding gennemgået et meget intenst genoptræningsforløb, som betyder, at jeg nu har fået betydelig bedre styr på min ryg, og jeg er derfor raskmeldt igen fra torsdag, siger Peter Sørensen.

Han glæder sig til at vende tilbage til dagligdagen og arbejdet som borgmester - velvidende, at han også er nødt til at lægge livsstilen lidt om.

- Jeg er helt klar over, at rygtræningsøvelser og masser af daglig motion bliver en fast del af min hverdag resten af livet, og det har jeg det rigtig godt med. Jeg har også tydeligt erfaret - ganske som mange andre - at en ændret livsstil kan give en bedre livskvalitet. Så øvelser og motion vil blive prioriteret hver eneste dag, siger Peter Sørensen.

Horsens Kommune

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021