Rygproblemer sygemelder Borgmester Peter SørensenBorgmester Peter Sørensen (S), Horsens

Som en konsekvens af alvorlige rygproblemer sygemeldes borgmester Peter Sørensen fra den 4. februar, mens hans undergår grundige undersøgelser og behandling.

Borgmester Peter Sørensen har gennem en længere periode haft rygproblemer, der løbende er blevet forværret. Det kalder nu på mere tilbundsgående undersøgelser samt behandling og genoptræning, og det betyder, at Peter Sørensen i en periode på minimum to måneder vil være sygemeldt.

Derfor er der indkaldt til ekstraordinært byrådsmøde fredag den 5. februar, hvor der indkaldes suppleant for Peter Sørensen, og hvor byrådet skal pege på en fungerende borgmester for perioden.

- Jeg er meget bevidst om det enorme ansvar, man har som borgmester, der kræver en stor og fokuseret arbejdsindsats. Derfor er jeg glad for, at byrådet nu kommer til at pege på en fungerende borgmester, der kan varetage opgaven, mens jeg er sygemeldt og får helt styr på min ryg.

Jf. styrelsesloven sker valg af fungerende borgmester efter flertalsvalg i byrådet. Valget har virkning for hele fraværsperioden.

Socialdemokratiet peger på gruppeformand Andreas Boesen som fungerende borgmester

Helle Frost, Kredsformand i Horsens Kommune udtaler:

- Jeg er meget trist over, at Peter er nødt til at sygemelde sig, og mine tanker går selvfølgelig til ham og en hurtig bedring. Indtil Peter kommer tilbage bakker den socialdemokratiske byrådsgruppe og Socialdemokratiet i Horsens Kommune fuldt ud op om Andreas Boesen som fungerende borgmester.

Andreas har været med længe og har arbejdet tæt sammen med Peter. Han er inde i sagerne og vi er trygge ved, at han driver kommunen videre indtil Peter, er tilbage.
 

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021