Borgmesteren købte Lions flotte julepakkeLions Bygholm I Horsens er en humanitær forening som året igennem støtter en række værdige form. Foreningen laver en række arrangementer over året igennem for at skaffe midler som kan fordeles ud over året og en af de øvrige måder som har været programmet i fem årtier, er salget af foreningens efterhånden berømte julekasse med lækkerier.

Af Jørn Kildall

Borgmester Peter Sørensen mødtes onsdag aften med Lions Bygholms formand eller præsident som det hedder i den verden og her kunne Lars Hansen overrække den første julepakke til borgmesteren. 

Julepakken indeholder en lækker julesennep og dilddressing som begge er lavet med en meget heldig hånd af klubmedlem Peter ”Salat” Pedersen. Sennepsopskriften er en afprøvet opskrift fra Carls Sennep som var en Horsens virksomhed, kendt af mange. Der er også honning fra en lokal biavler og en prisbelønnet julebryg fra Ørbæk. Og så er der Lions julemærker et samlerobjekt som i år udsendes for 49. gang. Det hele kommer i en flot gaveæske og er en glimrende julegave eller bare som en ting der er rar at have til en selv for Det er virkelig gode lækkerier man finder i kassen.

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023