Brædstrup spiller regionsfinaler på hjemmebaneTorsdag aften havde U15 fodboldpigerne fra Brædstrup IF den første af to matchbolde for at blive puljevinder. Pigerne kunne reelt spille U14 med et par dispensationer.

 - Men så er det ikke mulighed at spille regionsfinaler. Vi valgte derfor at rykke en årgang op for at forfølge chancen om at komme til at spille regionsfinaler, det lykkedes, siger en stolt træner Kurt Pedersen. Fodboldpigetruppen i Brædstrup IF består af 2 U12 piger, 1 U13 pige, 7 U14 piger, 2 U15 piger og 2 U16 piger, som er halvårsspillere.
 Brædstrup-pigerne afgjorde det i første forsøg med en overbevisende sejr over rækkens nr. 2 Thyregod på 4-0. Kampen blev reelt afgjort i første halvleg, hvor rød/sort-stribede kunne gå til pause med en føring på 3-0 efter en koncentreret indsats. Anden halvleg bød på en enkelt scoring til slutresultatet 4-0. Alle 4 mål blev sat ind af holdets topscorer Karoline Langpapp som således nåede en total på 20 scoringer af de 26 som holdet har lavet i turneringen.
 - Alle piger leverede en stærk indsats: Amalie Bie sikker kamp i målet, Mia Simonsen solid kamp som bagerste mand, på kanterne spillede Sara Ølgaard, Heva og Sofie Fisker en stærk kamp både offensivt som defensivt, Kirstine Nauta, Natascha Bødker og Cecilie Bie var bundsolide som markeringsspiller og det var en stor kamp af Zeinab Biro, der løb solen sort som central midtbanespiller, siger træner Kurt Pedersen.
 - Offensiv midtbanespilleren Karoline Lyager leverede en af sine bedste kampe, kun målene manglede fra hende, angriber Karoline Langpapp leverede en god kamp, og var sikker i sine afslutninger og hjælpetræner Anders Winther Pedersen var meget aktiv på sidelinien, bemærker træner Kurt Pedersen, der var meget rolig og tænkende under kampen.
 - Holdleder Dorte Simonsen leverede en flot omgang kaffe til alle de fremmødte tilskuere og så er alle vist blevet nævnt og rost. Dagens spiller blev ikke en men to: Zeinab Biro og Karoline Langpapp.
 Træner Kurt Pedersen roser hele holdet og Simone Thomsen, Thea Ølgaard og Frederikke Volsmann. De 3 der ikke var med i kampen, for en fantastisk træningsindsats og fremmøde til træning og ikke mindst deres altid gode humør.
 Man bliver glad i bolden af at træne sådan en flok piger, siger Kurt Pedersen.
 Brædstrup-pigerne spiller sidste kamp tirsdag i Brædstrup kl. 18.30 mod Gedved, som er det eneste hold Brædstrup har tabt til.
 Søndag 18. juni spiller pigerne regionsfinale på Brædstrup Stadion, hvor de andre puljevinder bliver budt op til kamp.
 - Mød talstærkt op og støt pigerne fra kl. 11 i deres kamp for at blive regionsmestre, opfordrer Brædstruptræneren.

Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Keramiker Stine Orle i Stensballe
19. apr 2021