Bygholm Landbrugsskole præsenterer: Et påskemarked med fokus på smag og kvalitet



Bygholm Landbrugsskole ønsker at fejre smagen af landbrug ved at afholde et nyt påskemarked, der fokuserer på gode råvarer og kvalitet. Skolens køkken og kokke har gennem længere tid arbejdet på at fremhæve råvarekvalitet og smag i både skolens og kursuscentrets daglige madlavning.

Af Jørn Kildall

Køkkenchef Jonas Bernhardt udtaler, at de benytter enhver lejlighed til at inddrage eleverne i madlavningen, da de ønsker at uddanne kommende landmænd med en solid forståelse af gode råvarers betydning for smag, sundhed og reduktion af madspild. Påskemarkedet er en mulighed for alle at sætte fokus på – og smage – både de gode råvarer og kvaliteten af de forarbejdede produkter.

Markedet byder på smagsprøver og mulighed for at købe forskellige pålægsvarer, pølser og røgvarer, fremstillet af kød fra skolens egne dyr. Desuden vil andre lokale madproducenter som Lundumskov Bryghus, Antons Saft og Engholm Æg også være til stede. Påskemarkedet finder sted lørdag den 25. marts 2023 fra kl. 10-14.

Besøgende opfordres til at udforske landbrugsskolens faciliteter og få et nærmere kig på den nyeste selvkørende markrobot, Farmdroid, der vil tage sig af skolens grøntsagsproduktion i løbet af sommeren. Grillpølser og fadøl vil også være tilgængelige for køb under arrangementet.

Hvis påskemarkedet bliver en succes og Farmdroid formår at producere grøntsager i løbet af sommeren, planlægger Bygholm Landbrugsskole at gentage arrangementet med et høstmarked til efteråret.

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Kemikalieudslip i Nim
06. maj 2024