Byvandring med Horsens KunstmuseumJaune Art. Foto af Jesper Balleby

Horsens Kunstmuseum inviterer til en byvandring om midtbyens streetart. Her vil det være muligt at blive klogere på en række af de gavlmalerier og streetart værker der er placeret i midtbyen.

Kunst i det offentlige rum er en helt andet oplevelse end, kunst på kunstmuseer. I Horsens er vi så heldige, at der mulighed for at opleve kunst mange forskellige steder i det offentlige rum. Skulpturerne i det offentlige rum er skabt til et langt liv udendørs, og værkerne interagere med byrummet på ene eller anden måde. 

I de senere år har Horsens midtby yderlig fået glæde af en række streetart værker, som også har fundet vej ind i bybilledet. Formålet med forårets byvandringerne er at blive klogere på de offentlige kunstværker, som er tilgængeligt for alle i Horsens midtby. 

Gavlmalerierne og streetart værkerne er blevet skabt som et led i Horsens Kommunes områdefornyelse. Områdefornyelsen omfatter bl.a. fornyelse af gågadeområdet, flere grønne byrum, istandsættelse af bygninger og flere opholdssteder i bymidten.

Praktisk information:  

  • Tirsdag d21. marts kl. 16.30.
  • Ved formidlingsmedarbejder Sanne Hvidt
  • Mødested ved KUBEN på Søndergade
  • Dagens rute går forbi værker af:
  • Jaune Art, Kristian Vodder, Storm og Örnduvald.

Byvandringen forventes at vare ca. 60 minutter og henvender sig til alle der er nysgerrige efter at vide mere om midtbyens kunst. Vær opmærksom på at man skal gå imellem de forskellige adresser. Arrangementet er gratis. Husk påklædning efter vejrforholdene da arrangementet foregår udendørs.
 

Horsens Kunstmuseum

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024